Gailardia, floarea roata de foc (Gaillardia aristata Kobold) ghiveci 2l

18,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000878
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 15- 25 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Gaillardia aristata 'Kobold' este o plantă perenă cu o înălțime de aproximativ 30-40 de centimetri și o lățime de aproximativ 30 de centimetri. Are tulpini rigide și frunze verzi, lanceolate, cu margini aspre.

Caracteristici: Această varietate de Gailardia are flori mari, cu petale în nuanțe vibrante de roșu-închis, portocaliu și galben. Florile prezintă un centru brun-închis, creând un efect similar cu o roată de foc, de unde și numele său comun. Gaillardia aristata 'Kobold' înflorește din mijlocul verii până toamna târziu.

Sezon de interes: Gaillardia aristata 'Kobold' este atractivă în special în sezonul cald, atunci când florile sale vibrante adaugă culoare și farmec grădinii.

Parfum: Gaillardia aristata 'Kobold' nu are un parfum distinctiv, fiind mai degrabă apreciată pentru aspectul său colorat.

Utilizare: Această plantă perenă este folosită în grădini ca plantă ornamentală pentru a atrage polenizatori și pentru a adăuga culori vibrante în zonele insolate. Ea poate fi cultivată în borduri, alături de alte flori perene sau anuale, în grădini de rocă, și în aranjamente peisagistice.

Plante care o pot însoți: Gaillardia aristata 'Kobold' se combină frumos cu alte flori perene colorate, cum ar fi echinaceea, rudbeckia, liliac de vară (Buddleja), sau cu plante cu frunze decorative, cum ar fi iarbă decorativă (Festuca) sau sedumuri.

Gaillardia aristata 'Kobold' este o plantă perenă frumoasă și ușor de întreținut, care adaugă culoare și vitalitate în grădini. Cu flori colorate și vibrante, atrage polenizatorii și adaugă un farmec aparte peisajului. Fiind o plantă rezistentă și adaptabilă, este o alegere excelentă pentru grădinarii începători sau pentru oricine dorește să aducă mai multă culoare și viață în grădina sa.

Detalii

SKU
10000878
Categorii
Greutate
1.5 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
50 cm
Inaltime maturitate
50 cm
Forma
rotund
Culoare flori
galben, rosu
Culoare planta
verde
Tip
Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review