Fructele de miere (Lonicera kamtsch. Wojtek)

17,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000434
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm;

Modul de livrare: ghiveci

Lonicera kamtschatica, cunoscut sub numele de fructul de miere, este un arbust fructifer care face parte din familia Caprifoliaceae. Varietatea 'Wojtek' este una dintre soiurile acestui arbust. Are frunze verzi, ovale sau eliptice, care sunt dispuse alternativ pe ramuri. În primăvară, arbustul înflorește cu flori albe sau crem, grupate în ciorchini parfumate. Aceste flori sunt adesea vizitate de albine și alte polenizatoare. Lonicera kamtschatica 'Wojtek' produce fructe mici, rotunde, de culoare închisă, cu un gust dulce asemănător cu mierea, ceea ce a dus la numele său comun "fructul de miere". Aceste fructe sunt adesea consumate proaspete sau pot fi folosite pentru a face gem, sucuri și alte produse alimentare.

Sezon de Interes: Primăvara este perioada de înflorire cu flori parfumate. Vara este sezonul de coacere a fructelor, care pot fi culese și consumate.

Parfum: Florile de Lonicera kamtschatica au un parfum plăcut, dulce și asemănător mierii.

Utilizare: Fructele de miere sunt comestibile și pot fi folosite în bucătărie pentru a face gemuri, sucuri, deserturi sau pentru a fi consumate proaspete. Lonicera kamtschatica 'Wojtek' este adesea cultivată în grădini pentru fructele sale comestibile, dar și pentru aspectul său decorativ. Arbustul face parte din categoria plantelor de miros și poate aduce o aromă plăcută în grădină.

Îngrijire: Arbustul preferă expunerea la soare parțial sau umbră parțială. Asigurați-vă că planta primește suficientă apă, în special în timpul perioadelor uscate. Lonicera kamtschatica tolerează o gamă variată de tipuri de sol, dar preferă solurile umede, bine drenate, cu un pH moderat. Tăierea poate fi necesară pentru a menține forma și mărimea arbustului. Tăiați ramurile uscate sau bolnave, dacă este necesar.

Fructele de Miere (Lonicera kamtschatica 'Wojtek') este un arbust fructifer apreciat pentru fructele sale delicioase și pentru frumusețea sa în timpul înfloririi. Este o alegere excelentă pentru grădina dvs. dacă doriți să cultivați plante fructifere care oferă nu numai fructe gustoase, ci și o aromă plăcută în peisajul grădinii. Asigurați-vă că îngrijiți planta corespunzător pentru a vă bucura la maximum de recolta de miere.

Detalii

SKU
00000434
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere, gard viu
Culoare frunze
verde
Utilizare
culturi, gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review