Flori nemuritoare albastre (Catanache Blue)

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001423
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci de productie.

Catanache Blue, este o plantă perenă cu flori albastre, care este apreciată pentru aspectul ei delicat și rezistența la secetă. Catananche Blue este o plantă erbacee cu frunze subțiri, lanceolate și flori cu aspect de margarete de culoare albastră sau albastru-lavandă. Florile au un centru galben și petale alungite și subțiri, asemănătoare cu petalele de hârtie.

Caracteristici: Catananche este adesea cultivată pentru aspectul său decorativ și pentru faptul că poate rezista la condiții de secetă. Florile sale albastre sunt atrăgătoare pentru albine și fluturi.

Sezon de interes: Catananche Blue înflorește în mod obișnuit în timpul verii, de obicei în luna iunie sau iulie. Perioada de înflorire poate dura câteva săptămâni.

Utilizare: Catananche Blue poate fi folosită în diferite moduri în grădină. Ea poate fi plantată în grădinile de flori, pe marginea aleilor, în ghivece sau ca parte a unui aranjament floral proaspăt sau uscat.

Îngrijire: Această floare nemuritoare este relativ ușor de întreținut. Preferă soluri bine drenate și locuri însorite. Deoarece rezistă la secetă, poate face parte dintr-un peisaj cu gradiniță de plante rezistente la uscăciune. În general, nu necesită tăiere sau îngrijire specială, dar puteți îndepărta florile moarte pentru a încuraja o nouă înflorire.

Catananche Blue este o floare atrăgătoare care poate aduce o notă de culoare și delicatețe în grădina dvs. Cu îngrijirea potrivită, vă veți bucura de frumusețea sa albastră în fiecare vară.

Detalii

SKU
00001423
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, gradina, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
45 cm
Inaltime maturitate
90 cm
Forma
rotund
Culoare flori
albastru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review