Floarea de Gheața (Chionodoxa Luciliae)

0,60 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000880
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 5/6

Chionodoxa Luciliae, cunoscută și sub numele de Floarea de Gheața, este o plantă bulb cu flori delicate și elegante. Chionodoxa Luciliae are flori mici și în formă de stea, de culoare albastru deschis. Florile sunt purtate pe tulpini subțiri și cresc în grupuri compacte. Plantele au frunze subțiri și verzi, care adaugă un aspect proaspăt și verde în peisaj.

Caracteristici: Chionodoxa Luciliae este o plantă mică și compactă, atingând o înălțime de aproximativ 10-15 cm. Bulbii săi sunt pereni și se înmulțesc în mod natural în grădină. Această plantă este rezistentă și ușor de întreținut.

Sezon de interes: Chionodoxa Luciliae înflorește în primăvară, de obicei în lunile martie și aprilie. Aceasta este una dintre primele flori care apar după iarnă, aducând un strop de culoare și vitalitate în peisajul primăvăratic.

Parfum: Chionodoxa Luciliae nu are un parfum distinct, dar adaugă o notă de prospețime în aerul din jurul său.

Utilizare: Această plantă este potrivită pentru grădini, borduri, rocarii și pot fi cultivate și în ghivece sau containere. Chionodoxa Luciliae este o alegere populară pentru plantare în masă, creând un efect uimitor de culori în grădină.

Plante care o pot însoți: Chionodoxa Luciliae se asortează frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, narcisele, muscariile și brândușele. Aceasta creează un covor colorat și divers în grădina ta.

Chionodoxa Luciliae (Floarea de Gheața) aduce un farmec delicat și o notă de culoare în peisajul tău de primăvară. Aceasta este o plantă ușor de crescut, care se bucură de flori frumoase și vibrante. Bucură-te de frumusețea lor și de efectul lor reconfortant în grădină.

Detalii

SKU
10000880
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniera, la baza copacilor, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
5/6
Bulbi
Diverse
Inaltime
15 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
albastru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review