Fisocarpus (Physocarpus opulifolius Red Baron)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000228
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare 30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Physocarpus opulifolius "Red Baron", cunoscută și sub numele de Fisocarpus, este un arbust decorativ cu frunze roșii atrăgătoare. Physocarpus opulifolius "Red Baron" este un arbust de dimensiuni medii, care poate ajunge la o înălțime de aproximativ 1,5-2,5 metri, cu o extindere similară.

Descriere și Caracteristici: Principala caracteristică a lui Physocarpus opulifolius "Red Baron" este culoarea frunzelor sale, care sunt de un roșu intens. Frunzele au o formă lobată și o textură ușor ridată, ceea ce le conferă un aspect interesant. Culoarea roșie a frunzelor este mai pronunțată în timpul primăverii și toamnei, adăugând interes pe tot parcursul anului.nArbustul produce inflorescențe de flori mici și albe în timpul primăverii, dar principalul său atractiv este dat de frunze și nuanța lor roșie.

Sezon de Interes:bArbustul este deosebit de atractiv în primăvară și toamnă, când frunzele sale roșii sunt la culmea lor. În timpul primăverii, apar și inflorescențele albe, adăugând o notă suplimentară de culoare.

Utilizare: Physocarpus opulifolius "Red Baron" este folosit în mod obișnuit în peisagistică pentru efectul său decorativ. Este excelent pentru a adăuga culoare și interes în grădini, borderuri și peisaje. De asemenea, poate fi utilizat pentru a forma garduri vii sau pentru a marca anumite zone în grădină.

Îngrijire: Arbustul preferă locurile însorite sau semiumbroase. Cu toate acestea, poate tolera și condiții de umbră parțială. Physocarpus opulifolius "Red Baron" se dezvoltă bine în soluri bine drenate și fertile. Solurile bogate în materie organică îi oferă cele mai bune condiții de dezvoltare. Tăierea moderată poate fi efectuată pentru a menține forma și dimensiunea dorită a arbustului. De asemenea, tăierea poate ajuta la încurajarea creșterii de frunze roșii noi.

Physocarpus opulifolius "Red Baron" este o alegere excelentă pentru grădina dumneavoastră dacă căutați un arbust cu frunze roșii atractive care să aducă o notă de culoare și interes pe tot parcursul sezonului de creștere. Cu o îngrijire adecvată, acest arbust va fi o sursă de bucurie în grădina dumneavoastră.

Detalii

SKU
00000228
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gard viu
Culoare frunze
maro, rosu
Utilizare
gard viu, gradina
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
2 m
Forma
rotund
Culoare flori
alb, roz
Culoare planta
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review