Fisocarpus (Physocarpus opulifolius Diabolo)

18,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001806
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare 20 cm.

Modul de livrare Ghiveci

Physocarpus opulifolius Diabolo, cunoscut și sub numele de Fisocarpus, este un arbust decorativ popular pentru frunzele sale frumoase și contrastante. Physocarpus opulifolius Diabolo este un arbust cu frunze persistente sau semipersistente, cu o înălțime cuprinsă între 1,5 și 3 metri. Frunzele sale sunt lobate și de o culoare roșie intensă, cu tulpini roșiatice. În timpul verii, planta produce flori mici, de culoare roz, grupate în inflorescențe globulare. În toamnă, frunzele se transformă într-o nuanță de maro-roșcat.

Caracteristici: Physocarpus opulifolius Diabolo este o plantă ușor de întreținut, tolerantă la secetă și la temperaturi scăzute. Acesta preferă solul bine drenat și bogat în nutrienți și poate fi plantat în expunere la soare sau la umbră parțială.

Sezon de interes: Physocarpus opulifolius Diabolo oferă interes vizual în orice sezon, datorită frunzelor sale de culoare roșie intensă, care persistă pe tot parcursul anului.

Utilizare: Physocarpus opulifolius Diabolo este utilizat în principal ca plantă decorativă în grădini, pe alei, în zone de umbră sau în ghivece și containere, datorită frumuseții și varietății de culori ale frunzelor sale.

Plante care o pot însoți: Physocarpus opulifolius Diabolo se potrivește bine cu alte plante perene cu frunze de culoare verde, cum ar fi crini de toamna, dar și cu plante cu flori albe sau roz, cum ar fi viburnum sau weigela. De asemenea, se poate planta lângă plante cu frunze de culoare galbenă sau portocalie, cum ar fi Berberis thunbergii Aurea, pentru a oferi un contrast interesant de culori în grădină.

Detalii

SKU
00001806
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
maro, rosu
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Forma
rotund
Culoare flori
alb, roz
Culoare planta
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review