Feriga (Athyrium felix-femina)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001814
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Se livreaza la ghiveci.

  Athyrium felix-femina, cunoscut și sub denumirea de feriga, este o plantă perenă, originară din Europa, Asia și America de Nord.

  Athyrium felix-femina are frunze verzi, triunghiulare, cu margini zimțate și lungi de până la 60 cm. Acestea sunt dispuse într-un mod simetric, formând un aranjament frumos și atrăgător. Tulpina acestei plante este fermă și acoperită cu perișori, iar rădăcinile sale sunt de obicei groase și puternice.

  Caracteristici: Athyrium felix-femina este o plantă care preferă solurile umede și bogate în nutrienți. De asemenea, aceasta poate crește în zone umbroase și parțial umbrite, făcând-o potrivită pentru a fi plantată sub copaci sau în alte locuri unde lumina directă a soarelui este limitată.

  Sezon de interes: Athyrium felix-femina este o plantă care înflorește în timpul verii, dar principala sa atractivitate constă în frunzele sale decorative, care rămân verzi pe tot parcursul anului.

  Utilizare: Feriga fericită a femeii este utilizată în principal ca plantă decorativă pentru grădini și spații verzi. De asemenea, aceasta poate fi utilizată pentru a îmbunătăți calitatea solului, deoarece rădăcinile sale groase pot ajuta la retenția apei și la reducerea eroziunii solului.

  Plante care o pot însoți: Athyrium felix-femina poate fi însoțită de alte plante care preferă solurile umede și zonele umbrite, cum ar fi hosta sau varietăți de trandafiri.

  Detalii

  SKU
  00001814
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  decorative
  Culoare frunze
  verde
  Utilizare
  borduri
  Sezon interes
  toamna, vara
  Pozitie
  umbra
  Latime maturitate
  40 cm
  Inaltime maturitate
  60 cm
  Forma
  tufa

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review