Erica (Erica darl. Erica White perfection)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 01000017
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime la livrare: 10-20 cm.

Livrare la ghiveci.

Erica darleyensis 'White Perfection' este un arbust mic, peren, cu frunziș vesnic verde, care face parte din familia Ericaceae. Acesta produce flori albe mici, în formă de clopot, care apar în ianuarie-martie. Frunzișul are o textură fină și o culoare verde închis, iar tulpinile sunt semi-lemnoase. Este o plantă originară din Europa și Asia Mică și se dezvoltă bine în soluri acide și umede, cu o expunere la soare sau la semiumbră.

Sezonul de interes este în perioada ianuarie-martie, când produce flori delicate și frunzișul său verde întunecat este o adăugare excelentă pentru orice grădină. Deși nu are un parfum distinct, acesta este o alegere populară pentru a fi cultivată ca plantă de grădină sau în ghivece. Poate fi folosită și în compoziții de flori și aranjamente florale.

Plantele care se pot asocia cu Erica darleyensis 'White Perfection' sunt cele care preferă solurile acide, cum ar fi azalee sau hortensii. De asemenea, poate fi însoțită de alte plante care se dezvoltă bine în condiții de semiumbră sau de plante care produc flori colorate în același sezon, cum ar fi narcisele sau lalelele.

Detalii

SKU
01000017
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
40 cm
Inaltime maturitate
30 cm
Forma
rotund
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review