Echinaceea albă (Echinacea purpurea White-Swan)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000729
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Echinaceea albă are flori mari, asemănătoare cu margaretele, cu petale de culoare albă și centru conic de culoare galbenă. Frunzele sale sunt alungite și de culoare verde închis, iar tulpinile sunt înalte și ramificate.

Caracteristici: Echinaceea albă este apreciată pentru aspectul său delicat și elegant, care se potrivește perfect în grădini de tip cottage sau în grădini cu stil rustic. De asemenea, este o plantă atractivă pentru albinele și fluturii polenizatori.

Sezon de interes: Echinaceea albă înflorește în timpul verii, de obicei în lunile iunie și iulie, aducând o notă de frumusețe în grădina dvs. în această perioadă.

Parfum: Florile echinaceei albe nu au un parfum puternic, dar pot avea un ușor miros dulceag.

Utilizare: Această plantă poate fi utilizată în grupe, borduri, înflorirea, dar și în aranjamente florale proaspete sau uscate. Echinaceea albă este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să atragă albinele și alte insecte polenizatoare în grădină.

Plante care o pot însoți: Echinaceea albă se combină foarte bine cu alte plante perene și anuale cu flori de culori diferite, cum ar fi violet, roz sau galben. De asemenea, poate fi asociată cu plante cu frunze decorative, cum ar fi heuchera sau salvie, pentru a crea un contrast interesant în grădină.

Echinacea purpurea 'White Swan' este o varietate minunată de echinacee, cu flori mari și albe, care aduce o notă de eleganță și frumusețe în grădină. Cu capacitatea sa de a atrage albinele și alte insecte polenizatoare, este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să sporească biodiversitatea în grădina lor. Cu înflorirea sa bogată în timpul verii, echinacea albă va aduce o notă de prospețime și vitalitate în spațiile verzi ale grădinii dvs. și va fi cu siguranță o atracție pentru privitori.

Detalii

SKU
00000729
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, medicinale
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
50 cm
Inaltime maturitate
1 m
Forma
tufa
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde
Tip
Cu flori, Medicinale

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review