Dud alb (Morus alba)

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000204
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Dudul alb (Morus alba) este o specie de dud care este cunoscută pentru frunzele sale caracteristice, care sunt folosite ca hrană principală pentru viermii de mătase care produc mătasea naturală. Dudul alb este un arbust care poate atinge înălțimi de până la 10-15 metri, dar poate fi menținut mult mai mic prin tăiere și îngrijire adecvată. Frunzele sunt de obicei ovate, verzi și au o margine fin dentată. Fructele sale, cunoscute sub numele de dudă, sunt de obicei albe, dar pot varia în culoare în funcție de varietate.

Caracteristici: Dudul alb este binecunoscut pentru frunzele sale care sunt hrana principală pentru larvele viermilor de mătase. Acest arbore poate rezista bine în diverse condiții de sol și climatice și este cultivat în întreaga lume pentru frunzele și fructele sale.

Sezon de interes: Dudul alb înflorește în primăvară, iar fructele sale, dudă, maturizează în timpul verii.

Utilizare: Dudul alb este cultivat pentru a produce mătase naturală, dar fructele sale pot fi, de asemenea, consumate proaspete sau prelucrate pentru a face gemuri, jeleuri și alte produse. De asemenea, frunzele sale pot fi hrana pentru larvele viermilor de mătase, ceea ce face din dudul alb o plantă importantă în industria producției de mătase.

Plante care o pot însoți: Dudul alb poate fi plantat în grădini și spații verzi în care se cultivă și alte plante fructifere sau ornamentale. Este important să acordați atenție cerințelor specifice de îngrijire și locației în care este plantat pentru a asigura creșterea sănătoasă a dudului alb.

Detalii

SKU
00000204
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere, medicinale
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
10 m
Inaltime maturitate
12 m
Forma
arbore
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review