Dracila cu margini galbene (Berberis th. Golden Ring)

[1]
13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000037
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Berberis thunbergii 'Golden Ring', cunoscută sub numele de dracila cu margini galbene, este o specie de arbust ornamentală apreciată pentru frunzele sale strălucitoare cu margini galbene. Berberis thunbergii 'Golden Ring' este un arbust de dimensiuni medii, cu o înălțime obișnuită de aproximativ 1-1,5 metri și o răspândire asemănătoare. Acest arbust are frunze mici, ovale, care au o culoare rosie pe fundal și margini galbene strălucitoare. Această caracteristică îi conferă o aspect atractiv și vibrant. În primăvară, dracila cu margini galbene produce flori mici de culoare galben deschis, care adaugă o notă suplimentară de culoare în grădină. Pe parcursul verii, pot apărea mici fructe de culoare roșie sau purpurie care sunt atractive pentru păsări.

Cerințe de Cultivare: Berberis thunbergii 'Golden Ring' este adaptabilă la o gamă variată de climă, dar este de obicei rezistentă la ierni reci. Este potrivită pentru zonele cu climă temperată până la rece. Preferă solurile bine drenate și poate crește în diverse tipuri de sol. Este destul de tolerantă la soluri puțin alcaline sau acide. Acest arbust se dezvoltă cel mai bine în plin soare sau în semiumbră. Cu cât primește mai mult soare, cu atât culoarea marginilor galbene ale frunzelor sale va fi mai pronunțată. După ce este bine stabilită, dracila cu margini galbene este destul de rezistentă la secetă, dar udarea regulată este importantă în primele sezoane după plantare pentru a permite rădăcinilor să se dezvolte corespunzător.

Utilizări: Berberis thunbergii 'Golden Ring' este adesea utilizată ca plantă ornamentală în grădini și peisaje. Culoarea distinctivă a frunzelor sale o face potrivită pentru a crea borduri, garduri vii sau pentru a adăuga interes vizual în grădină. Acest arbust poate fi folosit și pentru a accentua alte plante în grădina dumneavoastră sau pentru a crea un punct focal vizual în peisaj. De asemenea, poate fi cultivat cu succes în ghivece sau containere mari pentru a adăuga culoare pe terase sau balcoane.

Berberis thunbergii 'Golden Ring' este o specie de arbust ornamental cu frunze strălucitoare cu margini galbene, potrivită pentru a aduce culoare și interes vizual în grădini și peisaje. Este relativ ușor de întreținut și poate adăuga o notă luminoasă în mediul dumneavoastră în aer liber.

Detalii

SKU
00000037
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, gard viu, gradina japoneza, vesnic verde
Culoare frunze
galben, rosu
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
galben
Culoare planta
rosu

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
O
Octavian
28 sept.
Achizitie verificata
Am primit plantele comandate, foarte rapid, ambalate foarte bine, proaspete și viguroase, conform descrierii. Mulțumesc.