Dracila cu margini galbene (Berberis th. Coronita)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001684
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Inaltime de livrare: 20-30 cm

  Modul de livrare: ghiveci

  Berberis thunbergii 'Coronita' este un arbust cu frunze persistente, cu o înălțime de aproximativ 60 cm și o lățime de aproximativ 60 cm. Frunzele sale sunt mici și ovale, de culoare verde închis, cu o margine fin dentată. În timpul primăverii, planta înflorește cu flori galbene mici, urmate de fructe de culoare roșie închis, care rămân pe ramurile plantei până la începutul iernii.

  Caracteristici: Acest arbust include toleranța la soluri sărace și uscate, precum și la condițiile de mediu mai puțin favorabile. Este o plantă rezistentă la ger și la secetă, fapt care o face potrivită pentru a fi plantată în zonele mai aride sau la marginea drumurilor. Se dezvoltă cel mai bine în soluri bine drenate și pline de soare, dar poate tolera și o umbră ușoară.

  Sezonul de interes: Berberis thunbergii 'Coronita' este primăvara, când înflorește și toamna, când fructele sale de culoare roșie închis adaugă o culoare vibrantă peisajului.

  Parfum: Planta nu are un parfum distinct, dar este apreciată pentru aspectul său atractiv și pentru faptul că nu necesită multă întreținere. Este utilizată pentru a crea borduri sau gard viu, dar poate fi folosită și ca plantă solitară.

  Place care pot acompania: Unele plante care pot fi asociate cu Berberis thunbergii 'Coronita' includ Ilex, Thuja, Juniperus, Salix integra 'Hakuro Nishiki' și Phlox

  Detalii

  SKU
  00001684
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  decorative, gard viu, gradina japoneza, vesnic verde
  Culoare frunze
  galben, rosu
  Utilizare
  gard viu, gradina, parc
  Sezon interes
  iarna, primavara, toamna, vara
  Pozitie
  semiumbra, soare
  Latime maturitate
  60 cm
  Inaltime maturitate
  60 cm
  Gard viu
  Gard viu
  Forma
  arbust
  Culoare flori
  galben
  Culoare planta
  rosu

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review