Dracila argintie (Berberis Silver Beauty)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001685
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 15-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Berberis 'Silver Beauty' este o varietate de arbust decorativ cunoscut pentru frunzele sale argintii și aspectul său atrăgător. Dracila argintie 'Silver Beauty' este un arbust cu frunze persistente și compact, care ajunge la o înălțime de aproximativ 1-1,5 metri. Frunzele sale au o culoare argintie, cu margini ușor ondulate și o textură fină. Această varietate este apreciată în special pentru frunzele sale atractive, care oferă un contrast interesant în grădină.

Caracteristici: Dracila argintie 'Silver Beauty' este o plantă rezistentă, cu o creștere densă și ramuri arcuite. Florile sale mici și galbene apar în primăvară, iar mai târziu se dezvoltă fructe mici și sferice de culoare roșie. Aceste fructe pot rămâne pe plantă mult timp, adăugând un interes suplimentar în peisaj. Arbustul este adaptabil și ușor de întreținut, fiind tolerant la secetă și la diverse tipuri de sol.

Sezon de interes: Dracila argintie 'Silver Beauty' este interesantă în mai multe sezoane. Frunzele sale argintii și compacte sunt atractive pe tot parcursul anului, oferind un efect decorativ în orice sezon. Florile apar în primăvară, iar fructele roșii pot persista până în toamnă.

Utilizare: Această varietate de dracilă este folosită frecvent în grădini și peisaje ca plantă decorativă. Poate fi plantată individual, în grupuri sau în garduri vii, pentru a crea un efect vizual interesant. Frunzele sale argintii se potrivesc bine în combinație cu alte plante cu frunze colorate sau cu flori, adăugând contrast și textură în grădină. De asemenea, arbustul poate fi folosit și pentru a delimita zone în grădină sau pentru a oferi intimitate în spațiile exterioare.

Plante care o pot însoți: Berberis 'Silver Beauty' se poate asocia bine cu alte plante perene și arbusti ornamentali. Printre acestea se numără lavanda, salvie, crizanteme sau mahonia. Alegerea plantelor însoțitoare depinde de preferințele dvs. de design și de condițiile specifice din grădina dvs.

Este o alegere populară pentru a adăuga eleganță și atractivitate în grădini și peisaje, datorită frunzelor sale argintii și a caracteristicilor sale decorative.

Detalii

SKU
00001685
Categorii
Greutate
0.3 kg
Parfum
da
Culoare frunze
alb, rosu, vargate, verde
Utilizare
borduri, gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde-alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review