Crini Asiatic white 14/16 (Lilies Asiatic white)

5,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000927
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 14/16

Crinii asiatici albi sunt plante perene cu flori frumoase, care sunt cunoscute pentru petalele lor albe pure și aspectul lor elegant. Acești crini pot atinge înălțimi variate, în funcție de specie și de condițiile de creștere. Cu toate acestea, înălțimea lor comună este de aproximativ 60-120 de centimetri.

Descriere și Caracteristici: Crinii asiatici produc flori mari, de obicei, în formă de trompetă sau trompetă cu petale curgătoare. La crinii asiatici albi, petalele sunt de obicei de culoare albă pură, dar pot varia și în nuanțe de crem sau alb-gălbui.  Frunzele de crin asiatic sunt lanceolate și verzi, fiind dispuse pe tulpini.

Perioada de Înflorire: Crinii asiatici înflorește în mod obișnuit în mijlocul verii, de obicei în iunie și iulie, dar acest lucru poate varia în funcție de specie și de climă.

Miros: Majoritatea crinilor asiatici au flori fără miros, dar sunt apreciați în primul rând pentru aspectul lor vizual impresionant.

Îngrijire: Crinii asiatici preferă locurile însorite sau semiumbrite pentru a crește și a înflori în mod optim. Acești crini preferă un sol bine drenat, bogat în materie organică. Adăugarea de compost sau humus în sol poate fi benefică. Udarea regulată este importantă pentru crini, în special în perioadele secetoase. Evitați udarea excesivă, deoarece solul prea umed poate fi dăunător. După înflorire, puteți tăia tulpinile de flori uscate. Aceasta nu doar îmbunătățește aspectul plantei, ci poate încuraja, de asemenea, înflorirea în ani viitori.

Utilizare în Grădină: Crinii asiatici albi sunt plantați adesea în grădini de flori, unde adaugă un aspect elegant și luminos. Sunt potriviți pentru a fi plantați în grupuri sau borduri, dar pot arăta minunat și ca plante individuale. Datorită culorii lor albe pure, crinii asiatici albi pot fi utilizați în designul peisagistic pentru a adăuga un contrast frumos sau pentru a lumina anumite zone ale grădinii. Acești crini pot face parte din compoziții florale sau pot fi utilizați ca flori de tăiat în buchete și aranjamente florale interioare, datorită aspectului lor frumos și duratei lungi de viață în apă.

Crinii asiatici albi sunt o alegere populară în grădini, datorită aspectului lor frumos și versatilității în designul peisajului. Acești crini adaugă o notă de eleganță și lumină în orice grădină.

Detalii

SKU
00000927
Categorii
Greutate
0.05 kg
Utilizare
flori taiate, ghivece, gradina
Pozitie
semiumbra, soare
Bulbi
Diverse
Inaltime
70 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review