Crini Asiatic red 14/16(Lilies Asiatic red)

5,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000926
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 14/16

Crinii asiatici roșii sunt plante perene cu flori frumoase, caracterizate de petalele lor de culoare roșie sau în nuanțe de roșu, cu un aspect elegant și vibrant. Acești crini pot atinge înălțimi variate, în funcție de specie și de condițiile de creștere. În general, înălțimea lor se încadrează în intervalul de 60-120 de centimetri.

Descriere și Caracteristici: Crinii asiatici produc flori mari, de obicei în formă de trompetă sau trompetă cu petale curgătoare. La crinii asiatici roșii, petalele sunt de culoare roșie sau în nuanțe de roșu, putând varia în intensitate de la nuanțe aprinse la tonuri mai deschise de roșu. Frunzele crinilor asiatici sunt lanceolate și de obicei verzi, așezate pe tulpini.

Perioada de Înflorire: Crinii asiatici înflorește în mod obișnuit în mijlocul verii, de obicei în iunie și iulie, dar aceasta poate varia în funcție de specie și de climă.

Miros: Majoritatea crinilor asiatici au flori fără miros notabil, fiind apreciați în primul rând pentru aspectul lor vizual impresionant.

Îngrijire: Crinii asiatici preferă locurile însorite sau semiumbrite pentru a crește și a înflori în mod optim. Acești crini preferă un sol bine drenat, bogat în materie organică. Adăugarea de compost sau humus în sol poate fi benefică. Udarea regulată este importantă pentru crini, în special în perioadele secetoase. Evitați udarea excesivă, deoarece solul prea umed poate fi dăunător. După înflorire, puteți tăia tulpinile de flori uscate. Acest lucru nu doar îmbunătățește aspectul plantei, ci poate încuraja și înflorirea în anii următori.

Utilizare în Grădină: Crinii asiatici roșii adaugă o notă vibrantă și frumoasă în grădinile de flori. Sunt potriviți pentru a fi plantați în grupuri, borduri sau ca plante individuale pentru a adăuga un efect dramatic și vibrant în peisaj. Datorită culorii lor roșii, acești crini pot fi utilizați pentru a crea contrast sau pentru a atrage atenția în designul peisajistic. Crinii asiatici roșii pot fi utilizați și în buchete și aranjamente florale datorită aspectului lor atractiv și culorii vii.

Crinii asiatici roșii sunt o alegere minunată pentru grădina dvs. dacă doriți să adăugați o notă de culoare și eleganță. Cu o îngrijire corespunzătoare, acești crini vă vor bucura cu frumusețea lor în fiecare vară.

Detalii

SKU
00000926
Categorii
Greutate
0.05 kg
Utilizare
flori taiate, ghivece, gradina
Inaltime
70 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review