Crini Asiatic pink 14/16 (Lilies Asiatic pink)

5,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000925
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 14/16

Crinii asiatici roz sunt plante perene care produc flori frumoase și vibrante în nuanțe de roz. Acești crini pot atinge înălțimi variate, în funcție de specie și de condițiile de creștere. În general, înălțimea lor se încadrează în intervalul de 60-120 de centimetri.

Descriere și Caracteristici: Crinii asiatici produc flori mari, de obicei în formă de trompetă sau trompetă cu petale curgătoare. La crinii asiatici roz, petalele sunt de culoare roz sau în nuanțe de roz, variind de la roz deschis la roz intens. Frunzele crinilor asiatici sunt lanceolate și de obicei verzi, așezate pe tulpini.

Perioada de Înflorire: Crinii asiatici înflorește în mod obișnuit în mijlocul verii, de obicei în iunie și iulie, dar aceasta poate varia în funcție de specie și de climă.

Miros: Majoritatea crinilor asiatici au flori fără miros notabil, fiind apreciați în primul rând pentru aspectul lor vizual impresionant.

Îngrijire: Crinii asiatici preferă locurile însorite sau semiumbrite pentru a crește și a înflori în mod optim. Acești crini preferă un sol bine drenat, bogat în materie organică. Adăugarea de compost sau humus în sol poate fi benefică. Udarea regulată este importantă pentru crini, în special în perioadele secetoase. Evitați udarea excesivă, deoarece solul prea umed poate fi dăunător.După înflorire, puteți tăia tulpinile de flori uscate. Acest lucru nu doar îmbunătățește aspectul plantei, ci poate încuraja și înflorirea în anii următori.

Utilizare în Grădină:  Crinii asiatici roz adaugă o notă vibrantă și frumoasă în grădinile de flori.mSunt potriviți pentru a fi plantați în grupuri, borduri sau ca plante individuale pentru a adăuga un efect dramatic și vibrant în peisaj. Datorită culorii lor roz, acești crini pot fi utilizați pentru a crea contrast sau pentru a adăuga un element romantic și delicat în designul peisajistic. Crinii asiatici roz pot fi utilizați și în buchete și aranjamente florale datorită aspectului lor atrăgător și culorii vii.

Crinii asiatici roz sunt o alegere minunată pentru grădina dvs. dacă doriți să adăugați o notă de culoare delicată și romantism. Cu o îngrijire corespunzătoare, acești crini vă vor bucura cu frumusețea lor în fiecare vară.

Detalii

SKU
00000925
Categorii
Greutate
0.05 kg
Utilizare
flori taiate, ghivece, gradina
Inaltime
70 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review