Crini Asiatic Orange (Lilies Asiatic Orange)

5,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000843
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 14/16

Crinii Asiatic Orange (Lilies Asiatic Orange) sunt o varietate de crini cunoscută pentru florile sale în nuanțe vibrante de portocaliu. Crinii Asiatic Orange au flori mari și impresionante, cu petale de un portocaliu intens și vibrant. Acestea au o formă clasică de crin, cu petale arcuite și o corolă centrală de stamine de culoare mai închisă. Florile lor sunt frumoase și captivante, aducând o notă de culoare și eleganță în grădină.

Caracteristici: Crinii Asiatic Orange sunt plante viguroase, cu tulpini robuste și frunze lanceolate. Aceștia au o înălțime variabilă, de obicei între 60 și 90 cm, și formează tufișuri compacte. Sunt plante perene și revin în fiecare an cu flori spectaculoase.

Sezon de interes: Crinii Asiatic Orange înfloresc în timpul verii, de obicei în lunile iunie și iulie. Aceștia aduc o notă vibrantă și fierbinte în grădina ta, transformând-o într-un adevărat spectacol de culoare.

Parfum: Unele varietăți de crini Asiatic Orange pot avea un parfum subtil și plăcut, adăugând o notă delicată de dulceață în aer.

Utilizare: Acești crini sunt potriviți pentru grădini, borduri, aranjamente florale și pot fi cultivati cu succes în ghivece. Florile lor sunt ideale pentru buchete și aranjamente florale spectaculoase.

Plante care îi pot însoți: Crinii Asiatic Orange pot fi însoțiți de alte flori de vară, cum ar fi delphinium, floarea-soarelui, rudbeckia, și salvia. Această combinație aduce un efect vizual impresionant și diversitate în grădină.

Crinii Asiatic Orange (Lilies Asiatic Orange) aduc o notă de strălucire și căldură în grădina ta, cu florile lor portocalii vibrante. Aceștia sunt plante elegante și spectaculoase care vor atrage cu siguranță atenția în peisajul tău de vară. Bucură-te de frumusețea lor excepțională și de efectul lor încântător în grădină.

Detalii

SKU
10000843
Categorii
Greutate
0.05 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Utilizare
flori taiate, iazuri
Pozitie
soare
Bulbi
Diverse
Inaltime
100 cm
Perioada inflorire
jumatatea verii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review