Crin de vară (Hemerocallis Forty second street')

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001713
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci

Hemerocallis 'Forty Second Street' este o varietate de crin de vară cunoscută pentru frumusețea și diversitatea florilor sale. Crin de vară 'Forty Second Street' este o plantă perenă cu frunze în formă de panglică și flori spectaculoase. Florile sale sunt mari și în formă de trompetă, având petalele dispuse în straturi și culori vibrante. Această varietate are o combinație de culori roșu închis și galben aprins, creând un contrast atrăgător. Florile se deschid dimineața și se închid pe timpul nopții, de unde și denumirea populară "crin de vară".

Caracteristici: Crin de vară 'Forty Second Street' este o plantă viguroasă și rezistentă, cu tulpini robuste. Aceasta poate ajunge la o înălțime de aproximativ 60-80 cm. Frunzele sale sunt lungi și subțiri, iar florile sunt purtate pe tulpini înalte deasupra vegetației. Această varietate de crin formează adesea tufe compacte și bogate în flori.

Sezon de interes: Hemerocallis 'Forty Second Street' înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. Acesta este momentul în care planta dezvoltă flori abundente și colorate, adăugând o notă vibrantă în grădină.

Parfum: Florile de crin de vară 'Forty Second Street' pot avea un parfum subtil și dulce, care variază în intensitate de la o plantă la alta.

Utilizare: Această varietate de crin este adesea utilizată în grădini și peisaje ca plantă decorativă. Florile sale atrăgătoare și bogate în culori sunt potrivite pentru a fi plantate în borduri, grădinițe și zone de amenajare a terenurilor. De asemenea, poate fi utilizată ca plantă de fundal sau în combinații cu alte plante perene și flori de vară.

Plante care o pot însoți: Crinul  de vară 'Forty Second Street' se potrivește bine cu alte plante perene de înflorire vara, cum ar fi delphinium, coreopsis, rudbeckia sau echinaceea. Combinarea acestora va crea un efect spectaculos și plin de culoare în grădină. De asemenea, poate fi asociată cu plante cu frunze decorative, cum ar fi hosta sau heuchera, pentru a adăuga varietate și textură în peisaj.

Această varietate de crin este o alegere excelentă pentru a adăuga culoare, frumusețe și atracție în grădini și peisaje în sezonul de vară.

Detalii

SKU
00001713
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
ghivece, gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
50 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
erecta
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review