Crin de toamna (Hosta American Halo)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001381
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Hosta 'American Halo' este o varietate de plante perene cunoscute pentru frunzele lor mari și frumoase. Hosta 'American Halo' are frunze mari, ovale sau inimă, cu margine ondulată și o combinație atractivă de culori. Frunzele sunt de culoare verde închis în centru, cu o margine albă sau crem. Această combinație de culori conferă plantei un aspect distinctiv și elegant. Florile apar în timpul verii și sunt mici, de culoare liliachie sau albă, adăugând un plus de frumusețe în grădină.

Caracteristici: Crinul de toamna 'American Halo' este o plantă perenă cu creștere viguroasă, formând tufe dese și ample. Frunzele sale au o textură netedă și o consistență groasă, ceea ce le face rezistente la daune și boli. Această varietate este rezistentă și adaptabilă, putând crește în diferite condiții de lumină și sol, preferând solurile umede și bine drenate.

Sezon de interes: Crinul de toamna 'American Halo' este interesantă în mai multe sezoane. Frunzele sale decorative oferă un interes vizual pe tot parcursul anului, iar florile apar în timpul verii, aducând o notă de culoare în grădină.

Utilizare: Această varietate de hosta este adesea folosită ca plantă decorativă în grădini și peisaje. Poate fi plantată în grupe sau în borduri, pentru a crea un efect vizual impresionant. De asemenea, poate fi utilizată ca plantă de acoperire a solului sau în grădini de umbră. Frunzele sale mari și elegante adaugă structură și textură în grădină, fiind o alegere populară pentru amenajarea spațiilor umbrite.

Plante care o pot însoți: Crinul de toamna 'American Halo' poate fi însoțită de alte plante perene care preferă aceleași condiții de creștere. Printre acestea se numără heuchera sau astilbele. Alegerea plantelor însoțitoare depinde de preferințele dvs. de design și de condițiile specifice din grădina dvs.

Este o varietate frumoasă și versatilă de hosta, cunoscută pentru frunzele sale mari și atractivul model de culoare.

Detalii

SKU
00001381
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare, umbra
Latime maturitate
80 cm
Inaltime maturitate
50 cm
Forma
tufa
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review