Crin de o zi (Hemerocallis 'wineberry candy')

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001377
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Hemerocallis 'Wineberry Candy' este o varietate de crin de o zi care se remarcă prin flori frumoase și culori vibrante. Hemerocallis 'Wineberry Candy' produce flori mari, de aproximativ 12-15 cm în diametru, cu petale ondulate și texturate. Culoarea florilor variază de la un roz intens la nuanțe de piersică și portocaliu, cu un centru mai închis, în tonuri de vin sau roșu rubiniu. Florile sunt bogate în petale și au un aspect ușor tropical.

Caracteristici: Este o plantă perenă cu frunze lungi, arcuite și de un verde intens. Crinul de o zi 'Wineberry Candy' formează tufe dese și se dezvoltă într-un mod viguros. Este o plantă rezistentă și ușor de întreținut, care poate rezista în zone cu temperaturi scăzute și perioade scurte de secetă.

Sezon de interes: Crinul de o zi 'Wineberry Candy' este interesantă în timpul verii, când produce flori abundente și vibrante. În general, crinul au o perioadă de înflorire mai lungă, care poate dura câteva săptămâni sau chiar luni.

Parfum: Crinul de o zi 'Wineberry Candy' nu are un parfum distinctiv, însă poate atrage polenizatorii, cum ar fi albinele și fluturii, datorită culorilor și formelor atractive ale florilor.

Utilizare: Această varietate de crin poate fi utilizată în diverse scopuri în grădini și peisaje. Este potrivită pentru plantarea în borduri, grădini perene sau pe malurile iazurilor și ariilor umede. De asemenea, poate fi folosită pentru a crea grădini de flori mixte sau pentru a adăuga un accent de culoare în diverse zone ale grădinii.

Plante care o pot însoți: Crinul de o zi 'Wineberry Candy' poate fi însoțită de alte varietăți de crin, care să ofere o gamă variată de culori și forme. De asemenea, poate fi combinată cu alte plante perene cu flori, cum ar fi Echinacea (Echinacea purpurea), Rudbeckia (Rudbeckia fulgida), Salvia (Salvia spp.) sau Nepeta (Nepeta spp.), pentru a crea compoziții atrăgătoare și pline de culoare în grădina dumneavoastră.

Este o varietate de crin cu flori frumoase și culori vibrante, potrivită pentru a aduce un farmec special în grădinile și peisajele dumneavoastră.

Detalii

SKU
00001377
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
flori
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
acoperitor sol, borduri, ghivece
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
35 cm
Inaltime maturitate
50 cm
Forma
tufa, vertical
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review