Crin de o zi (Hemerocallis Fire and Fog)

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001781
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Dimensiune livrare: 10-30 cm.

  Mod livrare: ghiveci.

  Hemerocallis Fire and Fog este o plantă perenă populară din familia liliaceelor, care este apreciată pentru frumusețea și varietatea florilor. Hemerocallis Fire and Fog este o plantă perenă care produce flori mari, de aproximativ 10-12 cm în diametru, în culori aprinse de portocaliu, galben și roșu. Frunzele sunt lungi, în formă de sabie și au o textură lucioasă și o culoare verde închis.

  Caracteristici: Această plantă preferă solul bine drenat și bogat în nutrienți și are nevoie de expunere la soare sau la umbra parțială pentru a crește. Este o plantă rezistentă la secetă și la temperaturi ridicate și are nevoie de un nivel moderat de udare pentru a crește și înflori în mod corespunzător.

  Sezon de interes: Hemerocallis Fire and Fog este o plantă interesantă pentru că înflorește timpuriu în sezonul de vară și continuă să producă flori până în toamnă. În timpul sezonului de vară, planta produce o mulțime de flori mari și colorate, care sunt o atracție pentru fluturi și alte insecte polenizatoare.

  Parfum: Hemerocallis Fire and Fog nu are un parfum puternic, ci produce doar un miros subtil și plăcut.

  Utilizare: Hemerocallis Fire and Fog este utilizată în principal ca plantă decorativă în grădini și pe alei, datorită frumuseții și varietății de flori. De asemenea, poate fi utilizată ca plantă de bordură sau în rocării.

  Plante care o pot însoți: Hemerocallis Fire and Fog se potrivește bine cu alte plante perene cu flori, cum ar fi salvie, lavandă, care pot oferi o paletă largă de culori și o varietate de înălțimi în grădină. De asemenea, se potrivește bine cu plante cu frunze lucioase, cum ar fi hosta, care pot oferi un contrast interesant cu frunzele sale lungi și subțiri.

  Detalii

  SKU
  00001781
  Categorii
  Greutate
  1.3 kg
  Caracteristica
  decorative, flori
  Culoare frunze
  verde
  Utilizare
  gradina, parc
  Sezon interes
  vara
  Pozitie
  semiumbra, soare
  Latime maturitate
  60 cm
  Inaltime maturitate
  90 cm
  Forma
  vertical
  Culoare flori
  rosu

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review