Crin de o zi (Hemerocallis Byzantine Emperor)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001345
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Dimensiune livrare: 20-30 cm.

Mod livrare: ghiveci.

Hemerocallis 'Byzantine Emperor' este o varietate de crin de o zi cunoscută pentru florile sale frumoase și aspectul său atrăgător. IHemerocallis 'Byzantine Emperor' are flori mari și violete cu o tentă de magentă. Florile sunt ușor parfumate și au o formă elegantă de trompetă. Planta formează tufe dese de frunze de culoare verde închis, iar florile cresc în tulpini lungi care se ridică deasupra frunzelor.

Caracteristici: Florile sale spectaculoase și culorile intense îl fac să iasă în evidență în grădină. Aceasta este o plantă perenă, ceea ce înseamnă că va reveni în fiecare an cu noi flori.

Sezon de interes: Hemerocallis 'Byzantine Emperor' înflorește în perioada de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. Florile sunt efemere, însemnând că se deschid dimineața și se închid seara, dar sunt abundente.

Parfum: Florile sale au un parfum ușor, dulce și plăcut.

Utilizare: Această varietate de crin de o zi poate fi folosită în grădini de flori mixte, borduri, alei sau chiar în ghivece. De asemenea, poate fi utilizată pentru a adăuga culori vii și un aspect elegant în peisaj.

Îngrijire: Crinul de o zi este o plantă ușor de îngrijit. Are nevoie de o expunere la soare parțial sau plin pentru a înflori în mod corespunzător. Solul ar trebui să fie bine drenat. După ce florile se ofilesc, tăierea tulpinilor ajută la menținerea curățeniei și aspectului estetic al plantei.

Plante care o pot însoți: Hemerocallis 'Byzantine Emperor' poate fi combinată cu alte flori perene sau plante care înfloresc în aceeași perioadă pentru a crea un efect vizual atrăgător și plin de culoare în grădină.

Hemerocallis 'Byzantine Emperor' adaugă o notă vibrantă și exotică în grădină datorită florilor sale mari și colorate, și poate fi o alegere excelentă pentru a adăuga frumusețe și eleganță în spațiul tău exterior.

Detalii

SKU
00001345
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
90 cm
Forma
vertical
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review