Covoras stancarie (Sedum selskianum)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 01000016
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Descriere: Sedum selskianum este o plantă perenă suculentă, care crește sub formă de tufișuri dens ramificate, cu frunze de culoare verde-argintie, ovale sau rotunjite, și flori mici, galbene sau portocalii, care apar în timpul verii.

Caracteristici: Este o plantă rezistentă la secetă, foarte ușor de întreținut și poate fi cultivată atât în grădini, cât și în ghivece. Frunzele suculente ale plantei îi permit să supraviețuiască în condiții de secetă și să aibă nevoie de puțină apă și îngrijire. Este o plantă care se dezvoltă bine atât în plin soare, cât și în zonele umbrite și se adaptează ușor la diferite tipuri de sol.

Sezon de interes: Sedum selskianum este o plantă care înflorește în timpul verii, în general între lunile iunie și septembrie.

Parfum: Sedum selskianum nu are un parfum specific, dar atrage insectele polenizatoare.

Utilizare: Sedum selskianum este o plantă foarte versatilă și poate fi utilizată în multe moduri, inclusiv ca plantă acoperitoare de sol, în rocării, în ghivece și containere, sau în combinație cu alte plante.

Plante care o pot însoți: Sedum selskianum poate fi însoțită de alte plante suculente, dar și de alte plante perene, precum salvie sau trandafiri pitici.

Detalii

SKU
01000016
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
verde
Utilizare
acoperitor sol, gradina, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
50 cm
Inaltime maturitate
20 cm
Forma
tarator
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review