Covoraș stâncărie (Sedum Coral Carpet)

8,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001421
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Sedum Coral Carpet este o plantă perenă cu frunze suculente de culoare coral-roz, dispuse într-o formă de covor pe sol. Are tulpini scurte și căptușite, iar planta poate atinge o înălțime de aproximativ 10-15 centimetri și o lățime de aproximativ 30-45 centimetri.

Caracteristici: Această varietate de sedum are un aspect compact și dens, cu frunze în formă de inimă sau rotunde, care se întind pe sol și creează o textură frumoasă în grădina dvs.

Sezon de interes: Sedum Coral Carpet înflorește în vara târziu sau toamna, dezvoltând inflorescențe mici de flori de culoare roz, care adaugă și mai multă frumusețe la aspectul general al plantei.

Utilizare: Datorită creșterii sale joase și compacte, Sedum Coral Carpet este ideal pentru a fi plantat în zonele stâncoase ale grădinii sau în zonele cu sol sărac și nisipos. De asemenea, este potrivit pentru a fi folosit ca acoperiș vegetal, pentru a îmbrăca marginile grădinilor, în grădinile de peisaj, în rocarii sau pe terase, unde poate aduce un aspect decorativ și plin de culoare.

Plante care îl pot însoți: Sedum Coral Carpet se poate asocia bine cu alte plante succulente, cum ar fi alte varietăți de sedum sau crasulacee. De asemenea, poate fi însoțit de alte plante perene care au flori complementare în nuanțe de roz sau coral.

Sedum Coral Carpet este o plantă ușor de întreținut și rezistentă, care adaugă un interesant covor colorat în grădina dvs., aducând un aspect atractiv și vibrant.

Detalii

SKU
00001421
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
acoperitoare de sol
Culoare frunze
roz, verde
Utilizare
gradina, parc, rocarii
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
40 cm
Inaltime maturitate
10 cm
Forma
tarator
Culoare flori
roz
Tip
Acoperitoare de sol

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review