Corn galben (Cornus stolonifera Flaviramea)

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001095
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Cornus stolonifera Flaviramea, cunoscută și sub numele Corn Flaviramea, este un arbust deciduu cu o înălțime de aproximativ 2-3 metri și o lățime de aproximativ 2-3 metri.

Frunzele sunt de culoare verde închis, oval sau eliptic și au o lungime de aproximativ 7-10 cm. În perioada de înflorire, care are loc în luna iunie sau iulie, apar inflorescențe mari, galbene, care preced inflorescențele mari de fructe, care sunt roșii sau galbene și au o lungime de aproximativ 1-2 cm.

Cornus stolonifera Flaviramea poate fi cultivat în soluri ușoare sau fertile, dar preferă solurile ușor acide și umiditatea moderată. Poate fi cultivat în zone cu climă temperată sau rece și poate tolera diferite niveluri de umiditate și lumină solară, dar preferă zonele cu lumină solară parțială sau umbrite.

Această plantă este utilizată adesea pentru cultivarea de fructe, dar poate fi de asemenea utilizată ca plantă ornamentală în grădini, pentru crearea de margini sau pentru cultivare în grupuri. Fructele sunt comestibile și pot fi utilizate pentru a face dulcețuri sau compoturi. De asemenea, această specie se poate extinde prin stoloni, oferind un aspect dens și strălucitor în grădină.

Detalii

SKU
00001095
Categorii
Greutate
0.4 kg
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare planta
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review