Coreopsis grandiflora Early Sunrise

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001536
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Coreopsis grandiflora 'Early Sunrise', cunoscută și sub numele de soarele dimineții, este o varietate populară de coreopsis, o plantă perenă cu flori. Planta ajunge la o înălțime de aproximativ 30-45 de centimetri, cu o răspândire similară.

Descriere și Caracteristici: Coreopsis grandiflora 'Early Sunrise' produce flori semiduble, cu petale de un galben auriu strălucitor. Aceste flori au un aspect asemănător cu margaretele și sunt foarte atrăgătoare pentru albine și fluturi. Frunzele sunt de obicei verzi, subțiri și penate, ceea ce înseamnă că au un aspect de frunză fin tăiată.

Perioada de Înflorire: Perioada de înflorire a lui Coreopsis grandiflora 'Early Sunrise' începe în mijlocul verii și poate continua până în toamnă dacă sunt îndeplinite condițiile adecvate.

Îngrijire: Această coreopsis preferă să fie plantată în plin soare. Cu cât primește mai multă lumină, cu atât va înflori mai bine. Solul ar trebui să fie bine drenat. Coreopsisul este destul de tolerant la soluri sărace și uscate, dar va prospera cel mai bine într-un sol ușor drenat. După ce este stabilă, planta este rezistentă la secetă, dar trebuie udată în timpul perioadelor de secetă prelungită, în special în primul an după plantare. Tăierea regulată a florilor ofilite poate stimula înflorirea continuă și poate preveni auto-semănarea excesivă.

Utilizare în Peisagistică: Coreopsis grandiflora 'Early Sunrise' este adesea utilizată în grădini de flori perene, în grupe sau ca bordură. Datorită dimensiunii sale compacte și a culorii luminoase a florilor, poate adăuga un accent strălucitor în grădină. Este o plantă atrăgătoare pentru polenizatori, așa că poate fi utilizată în grădinile cu tematică de atragere a insectelor utile. De asemenea, poate fi crescută cu succes în ghivece mari sau containere, adăugând o notă de culoare pe terase sau balcoane. Coreopsisul face și flori de tăiere frumoase, așa că puteți adăuga buchete proaspete și vesele din grădină în casă.

Coreopsis grandiflora 'Early Sunrise' este o plantă perenă ușor de îngrijit cu flori aurii strălucitoare și o opțiune minunată pentru adăugarea de culoare și viață în grădina dumneavoastră. Cu puțină atenție, va oferi bucurie în grădină timp de mai mulți ani.

Detalii

SKU
00001536
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
60 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
rotund, tufa
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review