Coada soricelului galbena (Achillea Cloth of Gold)

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001809
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 5-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Achillea Cloth of Gold are frunze verzi-albastrui și flori mari, de culoare galben strălucitor. Aceste flori apar în perioada de mijloc a verii și au o formă rotundă sau plată. Planta poate crește până la o înălțime de 60-75 de centimetri și poate avea o lățime de până la 60 de centimetri.

Caracteristici: Achillea Cloth of Gold preferă solurile bine drenate și bogate în substanțe nutritive, dar poate tolera și solurile mai sărace. Aceasta preferă zonele cu lumină solară directă, dar poate crește și în zone parțial umbrite. Achillea Cloth of Gold este o plantă rezistentă la secetă și la temperaturi extreme, fiind rezistentă la ger și la căldură.

Sezon de interes: Achillea Cloth of Gold înflorește în perioada de mijloc a verii, în general între iunie și august.

Utilizare: Achillea Cloth of Gold este utilizată în principal ca plantă ornamentală pentru a decora grădinile și spațiile verzi. Aceasta poate fi plantată în grădini, în zonele de la marginea drumurilor sau în containere. De asemenea, Achillea Cloth of Gold poate fi utilizată în aranjamente florale sau ca floare tăiată.

Plante care o pot însoți: Achillea Cloth of Gold se poate asocia bine cu alte plante perene care preferă solurile bine drenate și zonele însorite, cum ar fi: Salvia nemorosa, Lavandula, Veronica spicata, Nepeta faassenii sau Echinacea purpurea. De asemenea, aceasta poate fi plantată în grădinile de flori, alături de alte plante cu flori de vară.

Detalii

SKU
00001809
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, medicinale
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
60 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
rotund
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde
Tip
Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review