Clematita (Clematis Ville De Lyon)

30,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000898
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-30 cm.

Livrare la ghiveci.

Clematisul 'Ville De Lyon' este o varietate de clematită cu flori mari și vibrante. Această clematită este renumită pentru flori roșii intense, care pot varia în nuanță de la roșu aprins până la roșu închis. Frunzele sale sunt verzi închis și au o textură frumoasă, fiind formate din frunze compuse, lucioase. Clematisul 'Ville De Lyon' este o plantă agățătoare înaltă, care produce flori abundente în timpul sezonului său de înflorire.

Sezon de Interes: Clematisul 'Ville De Lyon' este cel mai interesant în sezonul de vară, atunci când este acoperit cu flori roșii spectaculoase.

Parfum: Această varietate de clematită poate avea o ușoară aromă dulce, dar parfumul nu este la fel de puternic precum al altor plante cu flori parfumate.

Utilizare: Clematisul 'Ville De Lyon' este adesea cultivat pentru a decora pergole, garduri sau grădini verticale. Este ideal pentru a crea un punct focal în grădină sau pentru a acoperi un gard urât sau o suprafață goală. Poate fi folosit și pentru a adăuga culoare și frumusețe la marginile grădinii sau în apropierea unei ferestre.

Plante care o pot însoți: Clematisul 'Ville De Lyon' arată minunat atunci când este plantat împreună cu alte plante cu flori perene sau anuale, cum ar fi rozmarinul, lavanda, crinii sau trandafirii. De asemenea, poate fi însoțit de alte soiuri de clematite pentru a crea un colț de grădină cu clematite variate în înălțime și culoare.

Îngrijire: Această clematită preferă un sol bine drenat și ușor alcalin. Este important să furnizați suport pentru a permite plantei să se agațe și să crească. Clematisul trebuie tăiat în mod regulat pentru a elimina creșterile moarte sau încurcate și pentru a încuraja creșterea nouă sănătoasă. Udați planta regulat și aplicați un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a menține solul umed și rece. Puteți aplica îngrășământ cu eliberare lentă primăvara pentru a îmbunătăți înflorirea.

Clematisul 'Ville De Lyon' este o plantă frumoasă, cu flori mari și vii, care poate adăuga o notă dramatică de culoare în grădina dvs. Această clematită este populară în rândul grădinarii pentru înflorirea sa spectaculoasă în timpul sezonului de vară.

Detalii

SKU
10000898
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
3 m
Forma
catarator
Culoare flori
rosu
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review