NOU

Cires japonez roz (Prunus incisa Oshidori)

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000656
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 15-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Cireșul japonez roz (Prunus incisa 'Oshidori') este o specie ornamentală de cireș japonez originară din Japonia. Acest cireș face parte din familia Rosaceae și este cunoscut pentru frumusețea sa ornamentală și pentru florile sale delicate și abundente de primăvară. Iată mai multe detalii despre cireșul japonez roz 'Oshidori':

Descriere: Cireșul japonez roz 'Oshidori' este un arbust sau un mic pom cu frunze căzătoare, cu o înălțime medie de aproximativ 1-2 metri. Acesta dezvoltă o coroană în formă de părsel sau umbrelă, cu ramuri subțiri și delicate. Frunzele sale sunt verzi închis și au o formă ovală sau oval-alungită.

Caracteristici: Ceea ce face acest cireș special sunt florile sale roz sau roz-purpurii care înfloresc în masă în primăvară, înainte ca frunzele să apară. Florile sunt simple sau semiduble, cu cinci petale și au un aspect plăcut, care amintește de cireșii japonezi tradiționali. Ele atrag polenizatorii, cum ar fi albinele, în primăvară.

Sezon de interes: Principalul sezon de interes al cireșului japonez roz 'Oshidori' este primăvara, când înflorește. Este una dintre plantele cele mai așteptate pentru a anunța venirea primăverii.

Parfum: Florile de cireș japonez roz 'Oshidori' au un miros ușor dulceag și parfumat, care poate umple grădina cu o aromă plăcută în timpul înfloririi.

Utilizare: Acest cireș este cultivat în grădini ca plantă ornamentală, pentru frumusețea sa în timpul înfloririi. Este potrivit pentru grădinile mici sau pentru a fi plantat în grupuri în amenajările peisagistice. De asemenea, poate fi crescut ca un copac solitar sau într-un grup pentru a crea un efect vizual impresionant în timpul primăverii.

Ingrijire: Cireșul japonez roz 'Oshidori' preferă o expunere la soare parțial sau plin, dar poate tolera și puțină umbră. Acesta necesită un sol bine drenat și moderat fertil. Pruningul periodic poate ajuta la menținerea formei și dimensiunii dorite. Asigurați-vă că udați planta regulat în timpul perioadelor uscate pentru a promova o creștere sănătoasă.

Cireșul japonez roz 'Oshidori' adaugă o notă de frumusețe și eleganță grădinii dumneavoastră, mai ales în timpul primăverii când înflorește. Este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de primăvară în peisajul lor.

Detalii

SKU
00000656
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
aliniamente, gradina, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
3 m
Forma
arbore
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review