Cires japonez pitic (Prunus triloba Rosenmund)

18,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001924
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Prunus triloba Rosenmund, cunoscut și sub numele de cires japonez pitic, este un arbust ornamental frumos care face parte din familia Rosaceae. Frunzele sale sunt ovale, verzi închis și au margini fin dințate. Florile sunt roz și duble, asemănătoare cu petalele unui trandafir, iar florile apar într-un moment deosebit de frumos în primăvară. Este o plăcere să privești această plantă. Pe lângă minunatele flori, foliajul verde se transformă toamna în culori de galben și portocaliu, așa că această plantă este considerată importantă în două anotimpuri.

Caracteristici: Cires japonez pitic Rosenmund este un arbust mic, care poate ajunge la înălțimea de 2-3 metri și la lățimea de 2-3 metri. Acesta are un port compact și dens, iar creșterea sa este moderată. Acesta este un arbust foarte rezistent la ger și foarte ușor de întreținut.

Sezon de interes: Cires japonez pitic Rosenmund are un sezon de interes în primăvară, când acesta înflorește cu flori roz duble și frumoase.

Parfum: Florile nu au un parfum puternic, dar au un miros plăcut și delicat.

Utilizare: Cires japonez pitic Rosenmund este o alegere excelentă pentru grădinile mici, dar poate fi utilizat și în spații mai mari, ca exemplu în grupuri de plante sau ca hedge. De asemenea, poate fi folosit ca accent într-o grădină sau ca parte dintr-un design de grădină japoneză.

Plante care îl pot însoți: Cires japonez pitic Rosenmund poate fi însoțit de o varietate de plante, cum ar fi iasomia, lavanda, salvia, gerbera sau trandafiri. Acesta se potrivește bine în combinație cu alte plante cu flori roz sau albe, deoarece acestea vor completa frumos aspectul general al grădinii.

Detalii

SKU
00001924
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gradina japoneza
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece, gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Forma
arbust
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review