Chiparos leyland galben (Cupressocyparis leylandii Gold rider)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000095
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Chiparosul Leyland galben (Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider') este o variantă de chiparos Leyland, o specie cunoscută pentru creșterea rapidă și frunzișul dens. O caracteristică distinctivă a acestei varietăți este culoarea frunzelor, care sunt de un galben auriu strălucitor. Frunzele au o textură fină și sunt dispuse în mod dens pe ramuri. Chiparosul Leyland, în general, are o creștere rapidă și poate atinge înălțimi semnificative. Înălțimea exactă depinde de condițiile de creștere și de îngrijire.

Sezon de Interes: Este atractiv pe tot parcursul anului datorită culorii frunzelor sale persistente. Culoarea sa galbenă strălucitoare adaugă un interes vizual continuu în peisaj.

Utilizare: Este adesea utilizat ca plantă solitară decorativă sau în grupuri pentru a adăuga contrast și culori în grădină. Poate fi, de asemenea, utilizat ca gard viu, ecran sau gard decorativ.

Plante Care O Pot Acompania: Pentru a evidenția culoarea galbenă a chiparosului Leyland galben, puteți alege plante cu frunze de alte culori sau cu flori vii pentru a crea un contrast plăcut.

Parfum: Chiparosul Leyland nu este cunoscut pentru parfumul său. Este mai mult apreciat pentru aspectul său vizual.

Ingrijire: Preferă expunerea la soare pentru a menține culoarea vibrantă a frunzelor. Necesită un sol bine drenat și poate tolera o varietate de soluri. Este rezistent la secetă după ce este bine stabilit, dar beneficiază de udare regulată în primele stadii de creștere. Poate fi tăiat pentru a controla dimensiunea și forma. Tăierea regulată poate încuraja o creștere mai densă.

Este important să menționați că condițiile locale de creștere pot afecta aspectul și dimensiunea plantei. Consultați întotdeauna informațiile specifice despre îngrijire pentru varietatea exactă achiziționată.

Detalii

SKU
00000095
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
galben, verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
5 m
Inaltime maturitate
10 m
Gard viu
Gard viu
Forma
conic
Culoare planta
galben
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review