Chiparos leyland (Cupressocyparis leylandii) 15-20 cm

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000913
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Chiparosul Leyland este o specie de conifer de talie mare, ideală pentru a fi utilizată ca gard viu sau ca arbore individual în grădini și parcuri. Acest pom este renumit pentru creșterea rapidă și durabilitatea sa, fiind considerat una dintre cele mai bune alegeri pentru grădini moderne.

Caracteristici: Chiparosul Leyland poate atinge înălțimi de până la 35 de metri și are o coroană densă și conică. Frunzele sale sunt verzi strălucitoare, iar florile sunt mici și discrete, în general nerelevante din punct de vedere ornamental.

Creștere: Chiparosul Leyland crește extrem de repede, cu o rată anuală de creștere de până la 1,2 metri. Este o plantă rezistentă la secetă și la saruri, ceea ce îl face ideal pentru zonele costiere sau pentru zonele unde se folosesc fertilizanți sau sare pentru dezăpezire. Îngrijirea este minimă, cu nevoie doar de tăiere anuală pentru a menține forma sau a controla înălțimea.

Utilizare: Chiparosul Leyland este o alegere populară pentru grădinari, datorită creșterii rapide și durabilității sale. Este capabil să ofere rapid intimitate și protecție împotriva vântului. De asemenea, poate fi utilizat ca arbore individual în grădini mari sau în parcuri, unde poate oferi o umbrire de mare anvergură.

Plante care il pot acompania: hortensie, dracila, buxus, ilex, taxus.

Este important să se ia în considerare faptul că necesitățile de lumină și umiditate ale fiecărei plante sunt diferite și trebuie luate în considerare atunci când se face o combinație de plante.

Detalii

SKU
10000913
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
8 m
Inaltime maturitate
15 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review