Chiparos galben (Chamaecyparis law. Ivonne) ghiveci 2L

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000916
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci 2L.

Chiparosul galben, cunoscut și sub numele de Chamaecyparis lawsoniana 'Ivonne', este o specie de conifere ornamentale apreciată pentru frunzele sale galbene strălucitoare. Frunzele sale sunt aciculare și au o nuanță verde deschis sau galbenă strălucitoare. Aceasta este caracteristica principală care îl diferențiază de alte specii de chiparos. Chiparosul galben este o plantă de dimensiuni medii, cu o creștere lentă. Poate ajunge la înălțimea de 1,5 până la 3 metri. Are o formă conică sau coloană, cu o tufă densă și compactă de frunze. Chiparosul galben produce conuri mici, care pot varia în culoare de la verde la maro.

Caracteristici: Frunzele sale galbene strălucitoare sunt principala sa caracteristică distinctivă. Această culoare adaugă un accent vizual luminos în grădina dvs. Chiparosul galben este, în general, rezistent la iarnă, ceea ce îl face potrivit pentru regiunile cu ierni reci. Această specie de chiparos este în general tolerantă la secetă odată ce este stabilită, dar poate necesita o udată regulată în primele stadii de creștere.

Utilizări: Chiparosul galben este cultivat în principal ca plantă ornamentală în grădini și peisaje pentru aspectul său strălucitor. Poate fi plantat ca un specimen solitar sau în grupuri pentru a crea accenturi de culoare în grădină sau peisaj. De asemenea, poate fi folosit pentru a crea garduri vii sau garduri naturale.

Ingrijire: Chiparosul galben preferă locurile însorite sau semiumbrite. Se dezvoltă cel mai bine în soluri bine drenate și fertile. La început, poate necesita o udată regulată pentru a se stabili, dar ulterior este în general rezistent la secetă. Poate fi tăiat pentru a-și menține forma sau dimensiunea dorită, dar în general nu necesită tăiere regulată.

Chiparosul galben este o plantă ornamentala frumoasă și ușor de întreținut, cu frunze strălucitoare care adaugă strălucire în grădină. Cu ingrijire adecvată, acesta poate aduce o notă de culoare și strălucire în peisajul dvs.

Detalii

SKU
10000916
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
galben
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2.5 m
Inaltime maturitate
5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
galben
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review