NOU

Chiparos albastru (Chamaecyparis law. Columnaris)

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000065
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Chiparosul albastru (Chamaecyparis lawsoniana 'Columnaris') este o specie de chiparos cunoscută pentru culoarea sa distinctivă de albastru și forma sa coloanară. Frunzele sale au o nuanță caracteristică de albastru sau albastru-verde, oferind o notă decorativă în grădină. Ele sunt mici și așezate strâns pe ramuri. Una dintre caracteristicile definitorii ale acestei varietăți este forma sa coloanară sau conică. Atinge înălțimi semnificative, dar rămâne îngust, făcându-l potrivit pentru spații mai restrânse.

Sezon de Interes: Este atractiv pe tot parcursul anului datorită culorii și formei sale persistente. Poate adăuga interes în peisaj chiar și în timpul sezonului de iarnă.

Utilizare: Este adesea folosit ca plantă solitară, în aliniamente pentru a defini granițele sau în grupuri pentru a oferi un fundal frumos altor plante.

Plante Care O Pot Acompania: Merge bine cu plante cu frunze verzi sau chiar cu plante cu flori vii pentru a crea contrast. Plantele cu flori galbene sau roșii pot scoate în evidență frumusețea culorii albastre.

Ingrijire: Preferă expunerea la soare parțial sau total. Necesită un sol bine drenat și poate tolera o varietate de soluri. Este rezistent la secetă după ce este bine stabilit, dar beneficiază de udare regulată în primele stadii de creștere. Poate fi tăiat pentru a controla dimensiunea și forma. Tăierea regulată poate încuraja o creștere mai densă.

Detalii

SKU
00000065
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
albastru
Utilizare
gard viu, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
6 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
Albastru
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review