Cenuser ( Ailanthus altissima)

2,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000019
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 30-60 cm.

Modul de livrare: Radacina nuda.

Cenuserul (Ailanthus altissima) este un arbore deciduu din familia Simaroubaceae, cunoscut și sub numele de Arborele Paradisului. Cenuserul poate ajunge la înălțimi semnificative, între 15 și 25 de metri. Frunzele sunt mari, paripenat compuse, cu un număr impar de frunze individuale dispuse pe un ax comun. Coaja este netedă, de culoare cenușie la tânăr și devine fisurată și mai rugoasă pe măsură ce arborele îmbătrânește. Inflorescențele sunt mari și compuse din flori mici, galbene-verzui. Cu toate acestea, florile nu sunt cunoscute pentru un miros plăcut.

Sezon de Interes: Perioada de înflorire are loc în primăvară.

Utilizare: A fost adesea plantat în scopuri ornamentale datorită creșterii rapide și frunzișului bogat. Cenuserul este rezistent la poluare și poate crește în soluri mai puțin fertile.

Avertisment: Este important să fie menționat că cenuserul este cunoscut pentru capacitatea sa de a deveni invaziv.

Îngrijire: Este destul de rezistent la secetă și nu necesită udări frecvente. Se dezvoltă bine în expunere la soare. Adaptabil la o varietate de soluri.

Cenuserul este cunoscut pentru creșterea rapidă și capacitatea de a se adapta la diverse condiții de sol. Cu toate acestea, datorită caracterului său invaziv, este important să fie gestionat corespunzător.

Detalii

SKU
00000019
Categorii
Greutate
0.2 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
8 m
Inaltime maturitate
15 m
Forma
arbore
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review