Ceapă decorativă Purple Sensation (Allium Purple Sensation)

1,90 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000890
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/12

Ceapa decorativă Purple Sensation (Allium Purple Sensation) este o plantă bulburoasă deosebită, recunoscută pentru florile sale spectaculoase și culoarea lor vibrantă. Ceapa decorativă Purple Sensation este o plantă perenă care crește dintr-un bulb. Produce tulpini înalte și robuste, care ajung la înălțimea de aproximativ 80-90 cm. Florile sale sunt grupate în inflorescențe sferice, numite capitule, care se ridică deasupra frunzișului. Florile au o formă de clopot și sunt de culoare violet intens, creând un impact vizual deosebit.

Caracteristici: Ceapa decorativă Purple Sensation este apreciată în special pentru culoarea sa profundă de violet și forma compactă a capitulelor. Frunzișul său este verde închis, iar combinația dintre frunziș și florile violete oferă un contrast atrăgător în grădină.

Sezon de interes: Ceapa decorativă Purple Sensation înflorește în timpul primăverii și poate continua să înflorească în lunile de vară. Perioada de înflorire variază în funcție de climat și condițiile locale. Florile sale vibrante adaugă o notă spectaculoasă în peisajul primăverii și atrag atenția în grădini.

Utilizare: Ceapa decorativă Purple Sensation este potrivită pentru plantare în grădini, borduri și containere. Aceasta poate fi utilizată ca plantă focală sau în combinații cu alte flori și plante perene. Florile sale spectaculoase sunt apreciate în aranjamentele florale și pot fi tăiate pentru a fi folosite în buchete.

Plante care o pot însoți: Ceapa decorativă Purple Sensation poate fi însoțită de flori perene precum crizanteme, iriși, zambile, maci sau alte varietăți de allium. Aceasta creează combinații atrăgătoare și armonioase în grădină.

Ceapa decorativă Purple Sensation este o alegere populară în grădinărit datorită florilor sale spectaculoase și culorii vibrante. Această plantă adaugă un impact vizual deosebit în grădini și este apreciată pentru rezistența sa și aspectul său impresionant.

Detalii

SKU
00000890
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/12
Bulbi
Diverse
Inaltime
80 cm
Perioada inflorire
inceputul verii
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review