Caprifoi târâtor (Lonicera nitida Maigrun)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000698
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare 10-30 cm.

Modul de livrare ghiveci.

Lonicera nitida 'Maigrun' este o varietate de caprifoi tarator, un arbust mic și viguros. Lonicera nitida 'Maigrun' este un arbust pitic cu o creștere compactă și densă. Are frunze mici, eliptice și de culoare verde intens. Formează o coroană turtită, care poate atinge o înălțime de aproximativ 60 cm și o lățime de 1-1,5 metri. Planta are un aspect curat și bine îngrijit, cu o textură fină și frunze persistente.

Caracteristici: Această varietate de caprifoi tarator se remarcă prin creșterea sa compactă și densă, care o face ideală pentru a forma garduri vii, borduri sau pentru a acoperi solul în grădină. Este o plantă rezistentă și ușor de întreținut, care tolerează tăierea și modelarea. Frunzele sale persistente oferă un aspect verde și proaspăt pe tot parcursul anului.

Sezon de interes: Lonicera nitida 'Maigrun' este atractiv pe tot parcursul anului, dar în special în sezonul cald. În primăvară, planta produce flori mici, de culoare alb-gălbuie, urmate de fructe negre. Frunzele sale persistente și bogate în culoare adaugă interes în peisaj pe tot parcursul anului.

Utilizare: Această varietate de caprifoi tarator este adesea utilizată în peisagistică pentru a forma garduri vii, a acoperi solul în grădini și peisaje sau a defini marginile și bordurile. Datorită creșterii sale compacte și densității sale, este ideală pentru a crea garduri vii joase sau garduri ornamentale. De asemenea, poate fi plantată în ghivece sau containere pentru a decora terasele și balconele.

Plante care o pot însoți: Caprifoiul târâtor 'Maigrun' se poate asocia cu o varietate de plante perene și arbuști pentru a completa aspectul său compact și verde. Unele exemple de plante includ flori mici și textură interesantă, cum ar fi Sedum, Ajuga, Festuca sau Geranium (Gălbenele). Este important să se aleagă plante care tolerează condițiile de creștere similare și care se completează reciproc în ceea ce privește textura și culoarea frunzelor sau florilor.

Detalii

SKU
00000698
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
2 m
Forma
rotund
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review