Caprifoi parfumat (Lonicera fragrantissima)

8,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001155
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-40 cm.

Modul de livrare: radacina protejata.

Lonicera fragrantissima, cunoscută și sub numele de caprifoi parfumat are frunze simple, opuse, ovale și de culoare verde deschis. Florile sunt albe sau ușor gălbui și au un miros intens și dulce. Ele apar în iarnă și primăvară, chiar înainte sau în același timp cu apariția frunzelor.

Caracteristici: Lonicera fragrantissima este recunoscută pentru mirosul său puternic și plăcut, care umple aerul în timpul înfloririi sale de iarnă. Această specie de caprifoi este rezistentă la iarnă și poate rezista la temperaturi scăzute. Aceasta o face potrivită pentru grădini care experimentează ierni reci. Florile sale sunt vizitate de albine și alte insecte, ceea ce poate contribui la polenizarea altor plante din grădina dvs.

Utilizări: Lonicera fragrantissima este adesea cultivată ca plantă ornamentală pentru mirosul său plăcut și pentru înflorirea sa de iarnă, când puține alte plante produc flori. Datorită creșterii sale viguroase și a obiceiului său de a forma o tufă densă, această plantă poate fi folosită pentru a crea garduri vii sau garduri naturale în grădini. Datorită florilor sale parfumate, poate atrage albinele și alte insecte polenizatoare, ceea ce poate contribui la polenizarea altor plante din grădină.

Ingrijire: Lonicera fragrantissima preferă locurile însorite sau semiumbrite. Această plantă se dezvoltă bine în soluri bine drenate și fertile. Pentru a menține forma și densitatea, puteți tăia planta după înflorirea de primăvară. De asemenea, puteți elimina ramurile uscate sau deteriorate.

Lonicera fragrantissima este o plantă frumoasă și mirositoare, cunoscută pentru a aduce bucurie în grădinile de iarnă. Dacă aveți un spațiu potrivit, aceasta poate fi o adiție minunată la grădina dvs.

Detalii

SKU
00001155
Categorii
Greutate
0.2 kg
Caracteristica
flori, gard viu
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2.5 m
Inaltime maturitate
4 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
rosu, roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review