Camelie (Camelia jap. Blood of China)

35,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001227
Cum te putem ajuta?

Descriere

Dimensiune planta: 20-30 cm.

Modalitate de livrare: Ghiveci 3L.

Camelia (Camellia japonica 'Blood of China') este o specie de plante ornamentale cu flori originară din Asia, cunoscută pentru frumusețea și bogăția florilor sale. Camelia 'Blood of China' este o varietate de Camellia japonica, care are flori mari și elegante. Florile sunt caracterizate de petalele sale bogate de culoare roșie, cu un centru mai închis, creând un contrast spectaculos. Frunzele sunt verzi închis, lucioase și cu o formă ovală.

Sezon de Interes: Camelia 'Blood of China' înflorește de obicei în timpul primăverii sau al începutului iernii, oferind un punct focal vibrant în peisaj.

Îngrijire: Preferă locurile semiumbrite sau umbrite, protejate de vânturi reci și excesive. Solul trebuie să fie bine drenat și ușor acid. Udarea regulată este importantă, în special în timpul perioadelor uscate sau călduroase. Mulciul în jurul bazinului plantei ajută la menținerea umidității solului și la împiedicarea creșterii buruienilor.

Utilizare: Camelia 'Blood of China' poate fi cultivată în grădini ca plantă solitară, focalizând atenția asupra culorii sale vibrante. Poate fi utilizată pentru a crea garduri vii sau perdele de protecție împotriva vânturilor reci. Este adesea cultivată în ghivece mari pentru a putea fi mutată și adăpostită în timpul iernii în zone cu climat rece.

Plante care o pot însoți: Plante cu frunze decorative sau variegate, cum ar fi Heuchera sau Hosta, pot crea un contrast plăcut cu florile intense ale cameliei. Arbuști cu frunze de culoare contrastantă sau flori în culori complementare pot fi, de asemenea, opțiuni bune pentru însoțitori.

Asigurați-vă că plasați Camelia 'Blood of China' într-o zonă adecvată din grădină, cu lumină suficientă, sol potrivit și îngrijire corespunzătoare pentru a vă bucura de frumusețea sa de-a lungul anului.

Detalii

SKU
00001227
Categorii
Greutate
2 kg
Caracteristica
decorative, flori, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece, gradina, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, umbra
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
3 m
Forma
rotund
Culoare flori
rosu
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review