Calin de iarna (Viburnum x bodnantense Charles Lamont)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000332
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Viburnum x bodnantense Charles Lamont cunoscut si sub denumirea de Calin de iarna este un arbust cu frunze căzătoare, cu o înălțime medie de 2-3 m și o lățime de aproximativ 1,5-2 m. Are flori roz, cu o aromă puternică, care apar în perioada noiembrie-februarie, pe ramurile goale ale plantei.

Caracteristici: Este o plantă rezistentă și ușor de întreținut, care preferă un sol umed, dar bine drenat. Este tolerant la umbra parțială și la poluare, deci poate fi cultivată cu ușurință în zonele urbane.

Sezon de interes: Viburnum x bodnantense Charles Lamont este o plantă de iarnă, cu o înflorire timpurie, ceea ce o face să fie o alegere populară pentru grădinile de iarnă.

Parfum: Florile emana un miros puternic și plăcut.

Utilizare: Este folosit în mod obișnuit pentru a adăuga culoare și interes în grădinile de iarnă și poate fi plantat solitar sau ca parte a unui grup. De asemenea, poate fi utilizat ca și plantă de gard viu sau pentru a acoperi un perete sau o clădire.

Plante care îl pot însoți: Viburnum x bodnantense Charles Lamont se poate combina cu alte plante de iarnă cu flori, cum ar fi mahonia, helleborus și ghiocei, dar și cu plante cu frunze căzătoare, precum liliacul și crinii.

Detalii

SKU
00000332
Categorii
Greutate
0.3 kg
Forma
arbust
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review