Buxus (Buxus sem. Faulkner) 15-20 cm

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000052
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Buxusul, sau buxusul comun, este o plantă ornamentală din familia Buxaceae. Buxus sempervirens 'Faulkner' este o varietate sau cultivar de buxus comun. Frunzele buxusului sunt mici, lucioase și perene, de obicei de culoare verde deschis. Aceste frunze sunt dispuse în mod opus pe ramuri. Buxusul produce flori mici și neînsemnate din punct de vedere decorativ, de culoare galben-verzuie, care apar în timpul primăverii.

Sezon de Interes: Buxusul este o plantă cu frunzele verzi pe tot parcursul anului, oferind un aspect proaspăt în fiecare sezon.

Utilizare: Buxusul este frecvent utilizat în designul peisagistic pentru crearea de garduri vii, garduri sau forme tăiate în diverse modele, precum mingi sau cuburi. De asemenea, poate fi folosit pentru a contura bordurile sau aleile grădinii. Se pot planta și câțiva buxuși în grădină ca elemente decorative sau pentru a adăuga structură. Datorită frunzelor dense și a capacității de a tolera tăierile și formează în mod regulat, buxusul este adesea folosit pentru a crea modele sau forme specifice.

Îngrijire: Buxusul preferă locurile semiumbrite sau în plin soare. Este necesară o udare regulată în primii ani de la plantare. După ce s-a stabilit, buxusul este relativ rezistent la secetă. Solul trebuie să fie bine drenat, iar buxusul se dezvoltă într-o gamă variată de tipuri de sol. Buxusul este tolerant la tăiere și poate fi modelat conform preferințelor. Tăierea regulată ajută la menținerea unei forme frumoase.

Buxusul (Buxus sempervirens 'Faulkner') este o plantă cu frunze care adaugă o notă de prospețime în grădina dvs. pe tot parcursul anului. Este versatil și se poate folosi în diferite moduri pentru a crea elemente decorative și structurale în grădină. Cu îngrijirea potrivită, buxusul vă va bucura cu aspectul său verde și proaspăt de-a lungul anului.

Detalii

SKU
00000052
Categorii
Greutate
0.5 kg
Caracteristica
vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Gard viu
Gard viu
Forma
rotund
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review