Brândușe mov (Crocus Barr's purple)

0,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000895
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 6/7

Crocus Barr's Purple este o specie de brândușă cu flori fermecătoare de culoare violet intens. Brândușa Barr's Purple este o plantă perenă care crește din bulbi și produce flori în formă de cupă cu petale într-o nuanță vibrantă de violet. Florile sunt de mărime medie, iar centrul este adesea accentuat de stamine galbene.

Caracteristici: Această specie de crocus se remarcă prin culorile sale bogate și strălucitoare. Planta ajunge la înălțimea de aproximativ 10-15 cm și produce flori cu diametrul de aproximativ 5-7 cm. Fiecare bulbiță poate genera mai multe flori, oferind un efect vizual impresionant.

Sezon de interes: Brândușa Barr's Purple înflorește în mod obișnuit în timpul primăverii timpurii, de obicei în lunile februarie și martie, adesea fiind unul dintre primii semne ale venirii primăverii.

Parfum: Are un parfum subtil și delicat. Deși parfumul său nu este foarte puternic, aduce o notă plăcută de prospetime în grădină.

Utilizare: Această specie de brândușă este adesea cultivată în grădini ca flori de primăvară. De asemenea, poate fi folosită în granițe, borduri, înfloriri masive sau chiar în ghivece și jardiniere. Brândușa Barr's Purple adaugă o notă de culoare și vitalitate în spațiul exterior.

Plante care o pot însoți: Brândușa Barr's Purple se combină excelent cu alte flori de primăvară, precum lalelele, zambilele, muscariile și narcisele. Aceste combinații vor crea un efect vizual deosebit și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Fortarea înfloririi: Pentru a forța înflorirea brândușelor Barr's Purple în afara sezonului lor obișnuit, se pot aplica metode precum preînregistrarea bulbilor într-un mediu rece pentru o perioadă de 8-10 săptămâni și apoi plantarea lor în ghivece, urmată de crearea unor condiții favorabile de temperatură și lumină.

Brândușa Barr's Purple este o alegere minunată pentru grădinari datorită culorii sale frumoase și a faptului că marchează venirea primăverii. Această specie de brândușă adaugă un farmec deosebit în grădină și poate fi utilizată în diverse aranjamente florale, aducând o notă vibrantă și plină de viață.

Detalii

SKU
00000895
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, la baza copacilor, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
6/7
Bulbi
Diverse
Inaltime
15 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review