Brândușe galbene (Crocus Romance)

0,80 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000879
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 7/8

Brândușele galbene (Crocus Romance) sunt o varietate de crocus cunoscută pentru florile sale galbene strălucitoare și aspectul lor delicat. Brândușele galbene au flori mici și în formă de cupă, de culoare galbenă strălucitoare. Petalele sunt înguste și se deschid larg pentru a dezvălui staminele de culoare portocalie. Acestea au o înfățișare delicată și aduc o notă de luminozitate în peisajul de primăvară.

Caracteristici: Brândușele galbene sunt plante mici, cu înălțimea de aproximativ 10-15 cm. Ele au o creștere viguroasă și formează grupuri compacte. Sunt plante perene și se întorc în fiecare primăvară pentru a înflori din nou.

Sezon de interes: Brândușele galbene înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Ele sunt unele dintre primele flori care apar în grădină după iarnă, aducând o notă de bucurie și optimism în peisaj.

Parfum: Brândușele galbene nu au un parfum puternic, dar pot emana o ușoară aromă florală.

Utilizare: Aceste plante sunt potrivite pentru grădini, borduri, ghivece și containere. Ele adaugă o notă vibrantă de galben în grădină și pot fi cultivate în masă pentru a crea un efect vizual impresionant.

Plante care le pot însoți: Brândușele galbene se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, narcisele și alte varietăți de crocus. Ele pot fi combinate în diferite culori și specii pentru a crea un covor colorat de flori primăvăratice.

Brândușele galbene (Crocus Romance) aduc o notă luminoasă și plină de energie în grădina ta, cu florile lor galbene strălucitoare. Acestea sunt plante frumoase și rezistente care îți vor încânta privirea în timpul primăverii. Bucură-te de frumusețea lor delicată și de efectul lor încântător în peisajul primăvăratic.

Detalii

SKU
10000879
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniere, la baza copacilor, rocarii
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
7/8
Bulbi
Diverse
Inaltime
15 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review