Artar altoit rosu (Acer platanoides royal red)

340,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001891
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Produs disponibil doar la pepiniera,  nu se poate trimite prin curier.

Inaltime livrare: 180-220 cm.

Acer platanoides 'Royal Red' este un arbore ornamental cultivat pentru frunzișul său atractiv și colorat. 

Descriere: Artar altoit rosu 'Royal Red' este un arbore cu frunzișul dens și tulpina dreaptă. Frunzișul este mare, de 8-15 cm lungime, cu lobii rotunzi și margini regulate. Frunzele apar în primăvară cu o nuanță roșie strălucitoare și se transformă într-o nuanță de burgundie intensă în timpul verii, spre toamnă trecând la o culoare galbenă-portocalie.

Caracteristici: Acest arbore poate atinge o înălțime de 10-12 metri și o lățime de 6-9 metri. Este tolerant la secetă și poluare, ceea ce îl face potrivit pentru orașe și zone urbane. Înflorește în aprilie-mai, cu flori galbene, dar nu este o caracteristică principală a acestui arbore.

Sezon de interes: Frunzișul acestui arbore este cel mai atrăgător în timpul verii, când culoarea sa devine intensă. În toamnă, frunzele devin galben-portocalii, oferind o altă atractivitate.

Utilizare: Artar altoit rosu 'Royal Red' este utilizat frecvent ca arbore decorativ în grădini și parcuri. Poate fi plantat în grupuri sau izolat, de-a lungul aleilor sau în spații verzi mai mari. De asemenea, este potrivit pentru zonele urbane datorită toleranței sale la secetă și poluare.

Plante care il pot acompania: Se poate însoți cu alte arbori ornamentali, cum ar fi Scorus, Carpen, Mesteacan sau Pin. De asemenea, se poate planta alături de arbuști ornamentali precum dracila, corn decorativ sau bulgaras. Pentru a completa designul grădinii, poate fi însoțit de flori perene, cum ar fi Salvia nemorosa, coada soricelului si geum.

Detalii

SKU
00001891
Categorii
Greutate
25 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
rosu
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
6 m
Inaltime maturitate
10 m
Forma
arbore
Culoare planta
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review