Armeria pseudarmeria Ballerina Purple Rose

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001524
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' este o plantă perenă ornamentala cunoscută pentru frumoasele sale flori roz-purpurii. Are o înălțime de aproximativ 20-30 de centimetri și formează tufe de frunze lungi și înguste, de culoare verde închis. Florile sale se dezvoltă în inflorescențe globuloase de culoare roz-purpuriu, asemănătoare cu mingi de flori, care atrag privirile și aduc o notă de culoare în grădină.

Caracteristici: Această plantă este remarcabilă pentru rezistența sa și pentru faptul că înflorește pe o perioadă lungă de timp, în general din primăvară până în toamnă. Florile sale asemănătoare cu mingi de flori, dispuse în inflorescențe dense, creează un efect vizual spectaculos și atrăgător.

Sezon de interes: Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' înflorește pe tot parcursul sezonului cald, de obicei din primăvară până toamna târziu, permițându-vă să vă bucurați de culorile sale vibrante pe tot parcursul sezonului.

Utilizare: Această plantă este potrivită pentru a fi folosită ca bordură în grădină sau ca plantă de acoperire a solului. De asemenea, poate fi cultivată în ghivece și jardiniere, pentru a decora terasele și balcoanele. Fiind o plantă rezistentă la secetă și sărăcirea solului, este ideală pentru grădinile cu soluri sărace și expuse la soare.

Plante care o pot însoți: Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' se asociază frumos cu alte plante perene de soare, cum ar fi coreopsis, salvie, rudbeckia și catananche. Combinând diferite culori și forme de flori, puteți crea un peisaj bogat și diversificat în grădina dumneavoastră.

Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' este o plantă perenă minunată, cu flori roz-purpurii, care înflorește pe o perioadă lungă de timp și aduce o notă de culoare în grădinile și peisajele de vară. Fiind o plantă rezistentă și ușor de întreținut, este potrivită pentru grădini de toate dimensiunile și pentru orice nivel de experiență în grădinărit. Prin cultivarea acestei plante în grădină, veți adăuga un farmec special și o frumusețe unică peisajului dumneavoastră.

Detalii

SKU
00001524
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
acoperitor sol, borduri
Sezon interes
vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
20 cm
Inaltime maturitate
30 cm
Forma
tufa
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review