NOU

Arborele de Iudeea (Cercis siliquastrum)

[1]
15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000979
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare 15-30 cm, Modul de livrare: ghiveci.

Arborele de Iudeea este un copac sau un arbust mic, care atinge de obicei înălțimi de 3 până la 8 metri. El este cunoscut pentru frunzele sale mari, inimă-formate, care sunt de obicei de culoare verde închis, dar pot varia ușor în funcție de varietate. Principala caracteristică ornamentală a acestui arbore este înflorirea sa spectaculoasă. Înainte de apariția frunzelor, arborele se acoperă în mod dens cu flori mici, roz sau purpurii, care cresc direct pe ramurile lemnoase și pe tulpini. Această înflorire bogată creează o imagine uimitoare. Arborele de Iudeea produce păstăi lungi și plate care conțin semințe. Fructele nu sunt de obicei la fel de decorative ca florile.

Perioada de înflorire: Înflorirea are loc în primăvară, înainte de înfrunzire, și poate dura câteva săptămâni, în funcție de climă și varietate.

Cerințe de îngrijire: Arborele de Iudeea preferă locurile însorite și va înflori mai abundent în plin soare. Cu toate acestea, poate tolera și parțial umbra. Această plantă crește bine în soluri bine drenate și fertile. Este adaptabilă la diferite tipuri de sol, inclusiv soluri argiloase și nisipoase. În timpul primei perioade de creștere, arborele poate avea nevoie de udare regulată. Cu toate acestea, este o plantă destul de rezistentă la secetă după ce se maturizează și este bine stabilită în sol. Dacă este necesar, arborele de Iudeea poate fi tăiat pentru a îndepărta creșterea incontrolabilă sau pentru a modela coroana. Tăierea de primăvară este cea mai potrivită.

Utilizări: Arborele de Iudeea este cultivat în grădini ca plantă ornamentală datorită înfloririi sale spectaculoase și aspectului său pitoresc. Este adesea folosit ca plantă solitară sau ca parte a unui design peisagistic. Din cauza aspectului său distinctiv și a înfloririi abundente, arborele de Iudeea este o alegere populară pentru grădini și spații publice în climatul mediteranean și în zonele cu ierni blânde.

Detalii

SKU
00000979
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara
Pozitie
soare
Latime maturitate
8 m
Inaltime maturitate
8 m
Forma
arbore
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
P
Pepiniera Mizil
06 apr. 2020
Din toamna va fi disponibil.
A
Anda Ghera
06 apr. 2020
Cand pot gasi acest arbust la dumneavoastra? Arborele de iudeea. Multumesc!