Anemone De caen mixed (Anemone De caen mixed)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001187
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 8/9

Anemone De Caen Mixed, cunoscută și sub numele de Anemone coronaria, este o plantă cu bulbi care oferă flori colorate și atrăgătoare. Anemone De Caen Mixed este o plantă perenă care crește din bulbi și produce flori cu petale bogate în culori vibrante, cum ar fi roșu, albastru, roz, violet și alb. Florile au un aspect delicat, cu petale subțiri și un centru proeminent cu stamine colorate.

Caracteristici: Această specie de anemone este apreciată pentru florile sale frumoase și elegante. Planta ajunge la înălțimea de aproximativ 20-30 cm și produce flori cu diametrul de aproximativ 5-8 cm. Fiecare bulbiță poate genera mai multe tulpini florale, ceea ce înseamnă o producție abundentă de flori.

Sezon de interes: Anemone De Caen Mixed înflorește în mod obișnuit în primăvară, în special în lunile aprilie și mai. În această perioadă, grădina va fi animată de culorile vii și variate ale florilor sale.

Parfum: Anemone De Caen Mixed are o ușoară aromă florală, însă parfumul său nu este extrem de puternic sau copleșitor. Este o alegere potrivită pentru cei care preferă flori mai discrete în ceea ce privește parfumul.

Utilizare: Această specie de anemone este adesea cultivată în grădini ca flori de primăvară sau în aranjamente florale proaspete. Florile sale luminoase și variate adaugă un plus de culoare și viață în grădină. De asemenea, Anemone De Caen Mixed poate fi cultivată cu succes și în ghivece, în scop decorativ, pe terase sau balcoane.

Plante care o pot acompania: Anemone De Caen Mixed se potrivește de minune în combinație cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, lalelele sau zambilele. Aceste plante vor crea un efect vizual impresionant și vor contribui la o grădină vibrantă și plină de viață.

Anemone De Caen Mixed este o alegere populară printre grădinari datorită culorilor sale strălucitoare și a ușurinței cu care poate fi cultivată. Indiferent dacă este plantată în grădină sau utilizată în aranjamente florale, aceasta aduce un farmec aparte și bucurie primăverii.

Detalii

SKU
00001187
Categorii
Greutate
0.01 kg
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
8/9
Bulbi
Diverse
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
mix

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review