Agris verde (Ribes uva crispa hinna. Grun)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000649
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Agrisul verde, cunoscut și sub numele de agriș sau agrișă (Ribes uva-crispa), este o plantă fructiferă produce fructe mici și suculente, care sunt foarte apreciate pentru gustul lor acrișor și dulce-acrișor. Tulpinile agrisului verde sunt în general ramificate și pot fi acoperite cu spini mici. Frunzele sunt de formă lobată și au marginile dințate. Plantele de agris verde pot atinge înălțimi de aproximativ 1,5 - 2 metri, dar pot fi tăiate și întreținute pentru a rămâne la dimensiuni mai mici.

Descriere și Caracteristici: Agrisul verde produce fructe sferice sau ovale, de obicei, cu o piele subțire și fină, care poate fi de culoare verde sau galbenă, în funcție de varietate. Carnea fructului este de obicei suculentă și are un gust acrișor sau dulce-acrișor, care poate varia în intensitate în funcție de maturitatea fructelor. Agrisul verde produce flori mici și neostentative de culoare verde sau galbenă, care apar înainte de fructificare.

Perioada de Culegere: Agrisul verde este de obicei gata de cules în timpul verii, în funcție de climă și de varietate.

Îngrijire: Agrisul verde preferă să fie plantat într-un loc însorit sau cu semiumbră pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește producția de fructe. Solul ar trebui să fie bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugarea de compost sau materie organică în sol înainte de plantare poate ajuta la asigurarea unei dezvoltări sănătoase a plantei. Asigurați-vă că planta de agris verde primește suficientă apă, în special în timpul perioadelor secetoase sau în timpul dezvoltării fructelor. Tăierea agrisului verde poate fi necesară pentru a îndepărta ramurile moarte, bolnave sau pentru a încuraja creșterea ramurilor noi care vor produce fructe în următorul sezon.

Utilizare în Grădină: Agrisul verde este adesea cultivat pentru fructele sale delicioase. Aceste fructe pot fi consumate proaspete sau pot fi folosite în diverse rețete culinare, cum ar fi gemuri, jeleuri, prăjituri sau conserve. Agrisul verde poate fi, de asemenea, utilizat pentru producția de sucuri și băuturi răcoritoare, datorită gustului său acrișor și revigorant. Este o plantă fructiferă relativ ușor de crescut și este potrivită pentru grădinarii începători. Datorită aspectului său ornamental și a fructelor sale atractive, agrisul verde poate fi folosit și pentru amenajarea grădinii ca plantă decorativă.

Agrisul verde este o plantă fructiferă apreciată pentru fructele sale acrișoare și dulce-acrișoare. Este o adiție minunată pentru grădina dvs. și vă poate furniza o recoltă delicioasă în timpul sezonului de vară.

Detalii

SKU
00000649
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Forma
arbust
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review