Agris rosu (Ribes uva-crispa Hinnonmaki Rod)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000271
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 15-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci P9.

Agrisul roșu (Ribes uva-crispa 'Hinnonmäki Röd') este o varietate de agris cunoscută pentru fructele sale gustoase și sănătoase. Tulpinile agrisului roșu sunt în general ramificate și pot fi acoperite cu spini mici. Frunzele sunt verzi și au marginile dințate. Plantele de agris roșu pot ajunge la înălțimi de aproximativ 1,5 - 2 metri, dar pot fi tăiate și întreținute pentru a rămâne la dimensiuni mai mici.

Descriere și Caracteristici: Agrisul roșu 'Hinnonmäki Röd' produce fructe mici, de obicei, cu o piele subțire și fină, de culoare roșie strălucitoare. Fructele au un gust acrișor și dulce-acrișor, cu o aromă distinctă și plăcută.

Perioada de Culegere: Agrisul roșu este de obicei gata de cules în timpul verii, în funcție de climă și de varietate.

Îngrijire: Agrisul roșu preferă să fie plantat într-un loc însorit sau cu semiumbră pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește producția de fructe. Solul ar trebui să fie bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugarea de compost sau materie organică în sol înainte de plantare poate ajuta la asigurarea unei dezvoltări sănătoase a plantei. Asigurați-vă că planta de agris roșu primește suficientă apă, în special în timpul perioadelor secetoase sau în timpul dezvoltării fructelor. Tăierea agrisului roșu poate fi necesară pentru a îndepărta ramurile moarte, bolnave sau pentru a încuraja creșterea ramurilor noi care vor produce fructe în următorul sezon.

Utilizare în Grădină: Agrisul roșu este adesea cultivat pentru fructele sale gustoase, care pot fi consumate proaspete sau pot fi folosite în diverse rețete culinare, cum ar fi gemuri, jeleuri, prăjituri sau conserve. Este o plantă fructiferă relativ ușor de crescut și este potrivită pentru grădinarii începători. Datorită aspectului său ornamental și a fructelor sale atractive, agrisul roșu 'Hinnonmäki Röd' poate fi folosit și pentru amenajarea grădinii ca plantă decorativă. Fructele agrisului roșu sunt bogate în vitamine și antioxidanți, ceea ce le face nu doar gustoase, ci și sănătoase.

Agrisul roșu 'Hinnonmäki Röd' este o varietate populară datorită fructelor sale delicioase și sănătoase. Este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să cultive fructe proaspete și să aducă un element decorativ în grădina lor.

Detalii

SKU
00000271
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere, gard viu
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera, parc, solitar
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review