Afin de cultura (Vaccinium cor. Bluecrop)

17,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000648
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 10-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Afinul de cultură (Vaccinium corymbosum 'Bluecrop') este o varietate populară de afin care este cultivată pentru fructele sale gustoase și sănătoase. Afinul 'Bluecrop' este un arbust de dimensiuni medii care crește de obicei până la o înălțime de 1,2 până la 1,8 metri, cu o coroană densă și extinsă. Are un aspect de tufă cu frunze de un verde închis strălucitor. Afinul 'Bluecrop' este cunoscut pentru rezistența sa la iernare, fiind capabil să facă față temperaturilor scăzute, fapt care îl face potrivit pentru creșterea în zone cu ierni reci.

Descriere și Caracteristici: Fructele de afin 'Bluecrop' sunt mari, sferice și au o culoare albastră deschisă până la albastru închis, când sunt coapte. Acestea sunt cunoscute pentru gustul dulce, bogat și aromat. Afinii 'Bluecrop' sunt renumiți pentru calitatea fructelor lor și sunt adesea folosiți în bucătărie pentru copt, gemuri, dulcețuri și pentru consumul în stare proaspătă. Această varietate de afin poate oferi recolte timpurii în sezonul de vară.

Perioada de Culegere: Fructele de afin 'Bluecrop' sunt de obicei recoltate în perioada de maturare, care poate varia în funcție de climă, dar este de obicei în lunile iulie și august. 

Îngrijire: Afinii preferă soluri acide, cu un pH între 4,0 și 5,5. Asigurați-vă că solul este bine drenat și bogat în materie organică. Afinii prosperă în plin soare, dar pot tolera o ușoară umbrire. Păstrați solul uniform umed, în special în timpul perioadelor uscate și de maturare a fructelor. Hrăniți afinii cu un îngrășământ specific pentru plante de fructe înainte de perioada de înflorire și în timpul dezvoltării fructelor. Efectuați tăieri anuale de întreținere pentru a îndepărta ramurile moarte și pentru a stimula creșterea și producția de fructe.

Utilizări în Peisagistică: Afinii 'Bluecrop' sunt ideali pentru crearea unor grădini de fructe, dar pot fi, de asemenea, plantați ca exemplare izolate în grădini sau pe terase. Frunzele lor verzi strălucitoare fac ca acești arbuști să fie atractivi pe tot parcursul anului. Fructele lor gustoase sunt un plus valoros pentru grădina dvs. și pot fi folosite în bucătărie pentru a pregăti diverse produse delicioase.

Afinii 'Bluecrop' sunt o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să cultive fructe în grădina lor. Cu puțină grijă și atenție, veți putea să vă bucurați de fructele lor delicioase în fiecare an.

Detalii

SKU
00000648
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina
Sezon interes
toamna
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
2 m
Forma
rotund
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review